ŠTA SE KRIJE IZA KANDIDATURE VLADETE JANKOVIĆA? Ovako Đilas i njegov pajtos Bijelić žele da prevare narod
EPA/SASA STANKOVIC

Nakon Đilasovog predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša i pokušaja da istog predstavi kao patriotu, dok je on jedan od miljenika Hrvata i ne odriče se hrvatskog pasoša, sada je odlučeno da opozicioni kandidat na izborima za gradonačelnika Beograda bude bivši ambasador u Velikoj Britaniji Vladeta Janković!

Da se iza ovog krije još jedna podmukla igra Dragana Đilasa je jasno. Naime, kako bi se ponovo dokapao vlasti da bi mogao da nastavi tamo gde je bio prekinut pre skoro deceniju, Đilas preko imena profesora Vladete Jankovića želi da progura sebe i svog pajtosa Aleksandra Bjelića.

Lukav plan

Da ovaj dvojac ima namere koje će ići na štetu građana, govore činjenice. Naime, poznato na koji način i kako je Dragan Đilas pljačkao Srbiju, te u svoje džepove stavio milione evra. Podsećamo, firme Dragana Đilasa pre njegovog dolaska na vlast imale su prihod od svega 75.000 evra, a on je za osam godina uvećan 1000 puta. Logično je da je po silasku sa vlasti učinio sve da taj novac sačuva, a negovo poreklo sakrije.

Kasnije su na površinu isplivali računi i nekretnine za koje činjenice govore da su nastali od novca građana Srbije.

ŠTA SE KRIJE IZA KANDIDATURE VLADETE JANKOVIĆA? Ovako Đilas i njegov pajtos Bijelić žele da prevare narod

Printscreen

 

Ipak, u tome nije bio sam, potpora je bio, upravo, Aleksandar Bijelić koji je bio pomoćnik gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa i gradski menadžer.

Te 2012. godine otkrilo se da je upravo Bijelić od firme Miroslava Miškovića kupio luksuzni džip BMW X5, čija je najjeftinija verzija u to vreme koštala “tričavih” 70.000 evra!

Tada, prema informacijama, Bijelić je kao gradski menadžer, imao platu od 116.698 dinara, te se postavlja pitanje: odakle novac?!

Računica je jasna: da bi Bijelić mogao da priušti takav auto, bilo je potrebno da radi oko 8 godina za gore navedenu platu, a da pritom ne potroši nijednu paru ni na šta drugo. Da je Bijelić neko ko voli da vozi skupe automobile dokazuje i podatak da je nakon skupocenog BMW-a prešao, ni manje ni više nego na audi.

Za najnoviji džip marke „audi Q7“ iskeširao je oko 100.000 evra!

Ko je Aleksandar Bijelić?

Aleksandar Bijelić je 2009. godine, kada je na čelu Beograda bio Dragan Đilas, učestvovao u aferi u vezi s rekonstrukcijom Bulevara kralja Aleksandra. On se tereti da je, s još nekoliko osoba, izvršio krivično delo zloupotrebe službenog položaja, kojim su oštetili budžet grada Beograda za iznos od, kako se navodi, 642 miliona dinara, odnosno oko šest miliona evra. Bijelić je sa saradnicima uhapšen u aprilu 2014. godine, nakon čega je proveo nekoliko meseci u pritvoru.

Sada, bivši pomoćnik gradonačelnika i gradski menadžer zaposlen je kod Đilasa u “Multikom grupi”.

Zaključak je lak: Vladeta Janković je samo paravan koji koriste Đilas i Bijelić koji su oličenje bogatstva, bahatosti i korupcije, kako bi nastavili sa onim što su već radili, a to je pljačkanje naroda.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Branko

28.01.2022 11:56

To su obični lažovi i lopovi kojima je jedini cilj da pokradu Srbiju i da je dovedu do propasti.

Mila

28.01.2022 12:19

Oni samo misle da mogu da prevare narod, ali se varaju, narod ih odlično zna.

Ena

28.01.2022 14:12

Djilas je onaj koji planira sve , a ostatak opozicije slepo ga prati u nadi da ce se i oni okoristiti. Sreca pa narod dobro pamti ko je Djilas. Lopov obican