POKRET SOCIJALISTA Nijedna laž Đilas-Šolak medijske hobotnice neće nas uplašiti niti poremetiti u našem radu i borbi za Srbiju
Pokret socijalista

- Nijedna laž Đilas-Šolak medijske hobotnice neće nas uplašiti niti poremetiti u našem radu i borbi za Srbiju. Objavljivanje lažnih vesti i informacija o našem predsedniku Vulinu i našim članovima u Đilasovom tabloidu "Direktno", nije neka posebna novost, baš kao što nije novost i to da udruženja novinara i takozvani borci za ljudska prava ćute kada ovaj Đilasov tabloid objavi ličnu kartu člana Pokreta socijalista - navodi PS.

Kako dodaju, ne znaju kako je Đilasov tabloid "Direktno" od poplavljenog Lazarevca uspeo da vidi "Jovanjicu", ali znaju da će uvek i u svakom trenutku, kako to partiji levice i priliči biti uz svoj narod onda kada su mu pomoć i podrška najpotrebniji, kao i te 2014. godine u Lazarevcu.

- Takođe, želimo da istaknemo da će naš član Stević Dragan podneti privatnu tužbu protiv tabloida "Direktno" zbog objavljivanja ličnih podataka i slike za koju ovaj tabloid tvrdi da potiče sa imanja "Jovanjica", iako Stević nikada nije bio na pomenutom imanju i iako je slika nastala prilikom povratka iz poplavljenog Lazarevca - poručili su iz Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading