SLUČAJ PERIŠ: POLICIJA IMA "KECA U RUKAVU" KOG NE IZNOSI U JAVNOST? Dosta toga ih upućuje na to da Mateja traže baš OVDE (VIDEO)
Foto: Alo.rs

"Juče i danas pretraživano je Veliko ratno ostrvo, a kako je poplavljeno, neki delovi nisu dostupni za pešake, što je vrlo važno za pse koji učestvuju u potrazi, a ona će se nastaviti i dalje. Važno je da se provere i potrage nastavljaju"rekao je za hrvatske medije Nenad Periš, otac nestalog Mateja.

Podsećamo da je i nakon nekoliko prvih dana potrage, a posebno od 4. januara, policija pretraživala obalni deo ostrva i sa psima tragačima, koji mogu da osete individualni trag mirisa nestale osobe. Međutim, tada ta potraga nije dala rezultate.

Srpska policija je i nakon rekonstrukcije kretanja Mateja Periša nakon napuštanja kluba "Gotik" na Beton hali, gde je bio u noćnom provodu sa šestoricom svojih prijatelja, navela da je signal Matejevog mobilnog takođe lociran u zoni Velikog ratnog ostrva koje su pretraživali, a oko kojeg još od početka potrage patroliraju plovila rečne policije i srpske Žandarmerije.

Bez obzira na to koliko je ovaj deo ipak u urbanom području, mestimično je obala prilično nepristupačna, zaklonjena rastinjem, zbog čega je policija čak nalagala vlasnicima brodića i splavova da raščiste područje oko tih objekata kako bi se olakšala potraga.

Hoće li već ovo veče i noć doneti neki konkretan rezultat u potrazi ili sledi još jedan neizvestan dan potrage za nestalim 27-ogodišnjim Matejom Perišem, znaće se u narednim satima.

Ovako veliko angažovanje policijskih snaga sasvim sigurno nije usledilo bez plana koji sprovodi beogradska policija i koja tokom dosadašnje potrage sarađuje sa kolegama iz Hrvatske, ali i policijama susednih država.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading