TRAŽI GA PREKO MREŽA Beograđanka odlepila zbog reakcije dečka iz Novog Sada čiji je auto udarila
EPA/ Lukas Barth-Tuttas

Društvene mreže nekada zaista mogu imati izvanrednu funkciju u društvu.

Na Reditu je osvanula priča devojke koja je u blizini novobeogradskog kružnog toka kolima udarila u automobil novosadskih tablica.

Momak iz Novog Sada je džentlmenski odbio da potražuje dolazak policije ili novčanu nadoknadu za nastalu štetu, već je početnici u vožnji poručio da ne brine i da je sve u redu.

Devojka putem društvenih mreža pokušava da pronađe ovog Novosađanina i mi kao redakcija želimo da joj pomognemo u njenoj plemenitoj nameri.

Ona je na Reditu opisala šta se zapravo sinoć dogodilo.

“Maločas sam se zakucala kolima u jednog dečka sa novosadskim tablicama blizu kružnog toka na Novom Beogradu. Početnik sam u vožnji i potpuno je moja krivica. Dečko je izašao iz kola, bacio pogled, potapšao me po ramenu i rekao ‘ma sve ok, ništa strašno’ na šta sam ga ja (potpuno prestravljena) pitala: “Šta mogu da uradim?’”, napisala je ona na ovoj specifičnoj društvenoj mreži.

Njena bojazan od uznemirujućih posledica ubrzo je prerasla u prijatno iznenađenje.

“Zamislite, dečko mi je samo rekao ‘ma opušteno, početnik si, nisi jako udarila’. Ponudila sam mu novac, čovek odbio.. i otišao”, dodala je.

Ipak, ona ipak ima potrebu da učestvuje u opravci i nadoknadi štete koju je nenamerno prouzrokovala i zato pokušava da pronađe ovog diskretnog novosadskog kavaljera.

“Međutim, ne mislim da je manja šteta i stvarno bih volela da pronađem ovog dečka da mu se zahvalim i ponudim pomoć oko popravke.. A ako ga ne pronađem, onda bih htela da se zahvalim svim Novosađanima i ljudima koji su uradili ovako nešto za nekoga. Vožnja po ovom gradu je nezgodna, ali je malo lepša i lakša kad naletiš na neku dobru osobu”, zaključila je svoju objavu ova devojka na Reditu.

TRAŽI GA PREKO MREŽA Beograđanka odlepila zbog reakcije dečka iz Novog Sada čiji je auto udarila

Printscreen

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljubiša

26.01.2022 18:22

Pa nije lud da čeka poluciju, kad mu u gepeku paketići...