Domaći servis za dostavu Mister D beleži rekordan rast
Promo

Mr. D, nova aplikacija za dostavu hrane i namirnica posle samo nedelju dana ostvarila rekordan rezultat. 500 najboljih restorana u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu svoje poverenje dalo je novom domaćem servisu za dostavu.

„Naše petanestogodišnje iskustvo stoji iza svega. Verujem da su korisnici jako dugo čekali domaći servis za dostavu koji je dostupan u više gradova, a koji pored toga okuplja na jednom mestu najtraženije restorane. KFC, Monument, Buritto Madre, Big Pizza, W sushi, Pile&Prase, Prote.in, Index House, Burger House, Night&Day, Tron, Napoli i mnogi drugi u nama su prepoznali pouzdanog partnera. Stigli smo do 500 restorana, i ne planiramo da stanemo“, rekao je izvršni komercijalni direktor Marko Stanković.

Iz Mister D-ija, u sledećoj fazi najavili su širenje svog servisa na Pančevo, a nakon toga i na Suboticu, Kraljevo, Čačak, Kruševac i Leskovac.

„Rekordan broj preuzete aplikacije kao i registrovanih korisnika u prvoj nedelji poslovanja je stvar koju je samo ovaj legendarni servis mogao da dostigne. Naša dostava za određene restorane je besplatna do 01. februara, međutim, tu nije kraj akcijama, naprotiv. Tek će se zakuvati u februaru”, rekao je Stanković.

Aplikaciju Mister D možete preuzeti sa App ili Play stora.

Komentari (0)

Loading