"DAN NAKON NESTANKA PUSTIO SAM PORUKU" Otac Mateja Periša i dalje čeka da mu nađu sina
Foto: privatna arhiva

Otac nestalog mladića Nenad Periš već 25 dana čeka vesti o sinu. 

- Jedino me istina zanima. Spreman sam za bilo koji scenario samo da saznam šta mi se sa detetom dogodilo. Ostajem još u Beogradu. Dok sam ovde svi se nadamo da ću Mateja naći - kaže Periš za Telegraf.rs. i napominje da mu je ćerka poslala poruku "Tata, vratite nam se zajedno".

- Muči me to što je izašao u majci. Mislim da je imao nameru da se vrati društvu. Rekli su mi da je izašao iz kluba kada je platio račun. Gde je krenuo to mi je najveća misterija - kaže Periš.

Prema Periševim rečima, dosta je vremena prošlo, ali on kao roditelj ima pravo da veruje i nada se da će policija naći njegovog sina. O tome da li prijatelji njegovog sina nešto kriju kaže:

- Matej je došao u Beograd sa prijateljima koje zna još iz đačkih dana. Uveren sam da su u policiji rekli sve što znaju. Da bi sigurno sve uradili da mogu da pomognu da moj sin bude nađen. Tog mišljenja sam i za Maju. Oni su prijatelji niz godina. Ona je ćerka moje prijateljice. Video sam je nakon saslušanja u policiji i primetio koliko joj je sve ovo teško pada - tvrdi Periš i dodaje da ne želi da se bavi spekulacijama već da sazna gde mu je sin.

Matej Periš nestao je pre 25 dana u Beogradu. Policija je tokom istrage utvrdila da mladi Splićanin nije došao u sukob ni sa kim. Istražitelji pokušavaju da saznaju zbog čega je napustio klub i gde je nestao. Poslednji poziv uputio je ka drugarici Maji, ali mu se ona nije javila. Poslednja poruka je bila "Gde si ?".

- Dan nakon nestanka pustio sam sinu poruku. Rekao sam mu da mi se javi. Često gledam u telefon. Pored njegovog imena stoji informacija da je poruka neisporučena- kaže Periš.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading