POLICIJO, HAPSI OVE RASISTE! Pretili devojci iz Konga koja peva o Kosovu i igra naše kolo, sramota! (FOTO/VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

U srpskoj nošnji Stela je htela da promoviše naše kulture, ali su je rasisti napali poručivsi joj da skrnavi našu tradiciju.

Oni su joj poručivali da je rasno mešanje genocid, kao i skrnavljenje Boga!? A otišli su toliko daleko da su čal pretili Steli, ali i njenoj porodici.

Foto: Instagram/printscreen

 

Stela nije dozvolila da joj ovi banalni rasistički ispadi pokvare utisak o našoj zemlji, pa je rasistima odgovorila veoma kulturno iako ju je, ovakav stav pojedinaca, veoma pogodio.

Foto: Instagram/printscreen

 

Stela se oglasila na svom Instagram profilu gde je poručila na voli našu zemlju!

- Provela sam mesec dana učeći da igram kolo sa svojim sjajnim kumom i šest meseci sam učila srpski jezik, kako bih mogla da upišem fakultet ovde na masteru , gde sam plakala svaki dan jer nisam dovoljno znala srpski, ali sam uz pomoć prodice položila sve ispite na srpskom sa ocenama 9/10, osim ekonometrike iz koje sam imala nižu ocenu - napisala je Stela, a onda dodala da je pesmu o Kosovu i Metohiji otpevala samo zbog ogromne ljubavi prema Srbiji i objasnila svoje poreklo.

- Razumem da je Kosovo osetljiva tema za veliki broj Srba, a oni koji misle da sam ovo otpevala zbog popularnosti i slave imaju pravo na svoje mišljenje i to me ne pogadja. Kao prvo, ja nisam iz Amerike, već iz Afrike. Kao drugo, to nije džungla, nemam divlje životinje u dvorištu, niti sam dosla u Srbiju jer sam migrant. Žao mi je svih vas koji pričate o kulturnom odobravanju, ili da je mešanje rasa genocid, jer vidim da imate toliko mržnje u sebi da morate da je usmerite na nekoga. Ali ta osoba neću biti ja - razočarana je bila ona, prenosi Informer.

- Izvinjavam se ako želite da vaša snajka ima plave oči i zlatu kosu. Ja imam tamne oči i tamnu kosu i ostajem ovako i ovde. Jedini način da napustim Srbiju jeste da budem deportovana, što se neće dogoditi, jer se svaki dan trudim da ne prekršim nijedan zakon, kao i da živim u skladu sa srpskim zakonom i poštujem ga - poentirala je Stela!

Nažalost, njenoj porodici stižu preteće poruke i uvrede i to samo zato što je druge boje kože, ali voli Srbiju kao da je ovde rođena. Stela, za nas si Srpkinja, veća od mnogih!

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Брко

24.01.2022 14:27

Стела, велики респект за тебе! Добро нам дошла, добра душо, и немој никада да идеш. Република Српска ти се радује.

Goran BL

25.01.2022 23:15

Nešto mi nije jasno. Napadaju ljude koji vole, cijene i promovišu našu kulturu, a cijene one koji žele da nas unište, jer smo stariji narod od njih, pametniji i sposobniji. Za koga oni navijaju, vjerovatno za lovu. Kad budali daš čekić, on što god vidi misli da je ekser!