NAJNOVIJE INFORMACIJE "Telo je brzo došlo do Dunava", obaveštene policijske uprave
Alo! Ilustracija /J.V.

Danas je 24. dan potrage za nestalim Matejem Perišem (27). Potraga za Splićaninom vodi se na najvišem profesionalnom nivou, a za njim od momenta kada je nestanak prijavljen 31. decembra tragaju najbolji policajci.

– Koordinacija hrvatske i srpske policije traje od početka nestanka mladića. Istražitelji koji rade na slučaju su najiskusniji i moram reći da je reč o pravim profesionalcima. Uključili su svu potrebnu tehniku za potragu – istakao je izvor i dodao:

– Ne postoji rupa u potrazi srpske policije – kaže izvor i dodaje da su inspektori pregledali sate i sate snimaka sa nadzornih kamera u Beogradu.

Potraga za Matejem Perišom ne staje. - Alo.rs

– Razgovarali su sa svim svedocima, pronašli Matejeve kontakte iz mobilnog telefona, rekonstruisali njegovo kretanje, ali i kretanje njegovih prijatelja. U potragu su pored rečne policije i ronilaca Žandarmerije uključene i druge policijske jedinice, policijski psi, dronovi, sonari i sva druga neophodna tehnička oprema – objašnjava sagovornik i naglašava da je izvesno da mladić nije žrtva nasilja.

– Sve je nažalost izvesnije da se on utopio u Savi, a da je telo brzo došlo do Dunava, te se s toga potraga proširila i na tu reku, a obaveštene su i policijske uprave iz gradova kroz koje protiče Dunav – dodaje on.

Nenad Periš nakon nakon informacije da je Matej bio aktivan na Viberu! - Alo.rs

Podsetimo, i predstavnici hrvatske policije boravili su u Beogradu. Kako su sami istakli, razgovarali su sa ljudima koji vode istragu, ali i sa ministrom Aleksandrom Vulinom i predočeni su im svi dokazi o nestanku, te su se oni vratili u Hrvatsku.

Komentari (0)

Loading