POLICIJI DOJAVILI DA NESTALI MATEJ KUPUJE HLEB NA VRAČARU Ministar Vulin otkrio detalje: Imamo i zlonamerne ljude koji se javljaju po tom slučaju
Foto: Alo.rs

On je naglasio da je siguran da nije izvršeno nikakvo nasilje nad nestalim momkom iz Splita, a šta se tačno odigralo kobne večeri utvrdiće istraga.

"Mi dajemo sve od sebe da rešimo ovaj slučaj i proveravamo svaku informaciju koja nam se dojavi. I u ovom slučaju imamo i dobronamerne i zlonamerne ljude, koji se javljaju. Nedavno su nam javili da nestali mladić kupuje hleb na Vračaru. Kada smo proverili, shvatili smo da je u pitanju komšija", rekao je ministar Vulin u jutarnjem programu.

Kako je otkrio, on se upoznao sa ocem Mateja Periša, Nenadom, i rekao da mu iskazuje veliko poštovanje.

"Ja moram da iskažem jedno veliko ljudsko poštovanje ocu Mateja Periša, samo stavite se u njegovu situaciju. Da li biste imali toliko razumevanja kao on. Bilo je pokušaja da se ovo predstavi kao međunacionalni sukob. To je zaista odvratno i govori o mržnji koju osećate prema ovom gradu. Ovo je bezbedan grad, ovde vas niko nikada neće napasti zbog nacionalosti. Beograd voli strance. Od svih desetina hiljada stranaca koji su bili ovde za novogodišnje praznike, vi nemate ni jedan jedini incident. To je zato što Beograd voli strance, mi ne delimo ljude na nacionalnoj osnovi", rekao je Vulin i dodao da isključuje svaku mogućnost vršenja nasilja nad nestalim Matejom.

"Siguran sam da nasilja nije bilo ni u klubu, ni van njega. To su posvedočili i Matejevi prijatelji i gosti i klubu i osoblje", ističe ministar Vulin.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading