NAKON OTKRIVENE PREPISKE Drugovi Mateja Periša u policiji zbog droge?
Foto: Alo.rs

Drugovi Splićanina Mateja Periša (27), koji je misteriozno nestao u Beogradu uoči Nove godine, ponovo će biti saslušani u Hrvatskoj! Ključno pitanje koje će im biti postavljeno jeste to da li su i od koga nabavili drogu da bi se utvrdilo da li su narkotici direktno povezani s mladićevim nestankom, saznaje Alo!

Detektivi amateri prozivaju splićanku: Složila je priču, nije uverljiva! (FOTO) - Alo.rs

Potraga za Metejem Perišem ušla je u 22. dan. Paralelno sa istragom u Srbiji i hrvatski MUP je odlučio da ponovo ispita Matejeve prijatelje. Posle objave prepiske jednog od mladića s njegovom devojkom u kojoj priznaje da su kobne večeri koristili drogu, tamošnja policija je pozvala svu šestoricu na razgovor.

NAKON OTKRIVENE PREPISKE Drugovi Mateja Periša u policiji zbog droge?

Foto: Alo.rs

 

- Oko celog ovog slučaja sve više se vrti droga, a sada se postavlja pitanje da li su narkotici zapravo u centru problema i nestanka mladića. Krucijalno pitanje na kojem će insistirati jeste to da li je Matej bio drogiran, i ako jeste, kojom drogom. Sve više se sumnja da je nestanak povezan sa narkoticima, a inspektore će zanimati i od koga su ih nabavili - tvrdi izvor blizak istrazi.

Bolna ispovest oca nestalog Mateja: "Ne znam da li će sin sedeti pored mene u kolima ili ću ga vratiti u kovčegu" - Alo.rs

Podsetimo, Matej Periš je pre svog nestanka pokušao da pozove sestru njegovog prijatelja Maju S, koja je istovremeno boravila u Beogradu. Maja je za srpske medije negirala da ima bilo kakve veze s njegovim nestankom i dodala da je ugasila naloge na društvenim mrežama jer joj ljudi prete, optužujući je za trgovinu drogom, pa i za prostituciju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading