ISPLIVALA POSLEDNJA FOTOGRAFIJA MATEJA PERIŠA! Pojavila se nakon nestanka, a prethodno je napisao da je "u školi"
Foto: Alo.rs

Podsećanja radi, prijatelji su krenuli zajedno u Srbiju kako bi proslavili doček Nove godine, a Matejev otac Nenad rekao je kako se poslednji put čuo sa sinom kada je bio na granici, tada ga je Matej obavestio da je ušao u Srbiju.

Privatna arhiva

 

Kada je reč o profilu na društvenoj mreži Vocap, mreži preko koje je otac komunicirao sa sinom, Matej je pre nestanka napisao kako se nalazi u školi, što je u ovom slučaju imalo neprijatnu konotaciju (s obzirom na to što se desilo), dok mu je na profilnoj fotografiji postavljena slika sa plaže.

Privatna arhiva

 

Matej je bio veoma aktivan i na Vajberu, a nekoliko nedelja pre nestanka, kako kažu izvori, promenio je profilnu fotografiju.

Privatna arhiva

 

Ovo je ujedno i njegova poslednja fotografija koja se pojavila u javnosti nakon nestanka. 

Podsetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra nakon što je istrčao iz kluba "Gotik" u Beton hali. Njegovo dalje kretanje pratile su sigurnosne kamere i utvrđeno je da je on trčao beogradskim ulicama iako ga niko nije jurio.

Samo u jednom trenutku pokušao je da zaustavi taksi, a onda je produžio do restorana "Savanova", gde mu se gubi svaki trag. Potraga za njim traje već 20 dana.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading