LEPA SPLIĆANKA KOJA SE ČULA S MATEJOM NA SASLUŠANJU Misteriozna Maja PRVI PUT otkriva detalje - najviše joj je žao zbog JEDNE STVARI
Foto: privatna arhiva

Prema nezvaničnim saznanjima, prijatelji Mateja Periša ponovo daju izjavu hrvatskoj policiji, kako bi se utvrdilo da li postoji nešto što se te noći dešavalo, a što su do sada policiji zaboravili da kažu. 

Prema informacijama koje su dostupne javnosti, oni do sada nisu znali da objasne gde je Matej kritične noći krenuo, zašto je u majici kratkih rukava istrčao iz kluba "Gotik" u kom su bili, da li je konzumirao neke narkotike i zašto odmah nisu krenuli da ga traže kada su videli da se ne vraća za njihov sto.

Prema navodima pojedinih beogradskih medija, Matejevi prijatelji su navodno policiji rekli da je on možda te noći krenuo do apartmana na Dorćolu koji su zajedno iznajmili. 

Međutim, u tu verziju niko ne veruje, jer je gazda aparmana mladićima dao samo jedan ključ i on nije bio kod Mateja, s obzirom na to da su mladići posle izlaska otišli tamo i prespavali, a onda ujutru, kada su videli da im se drug ne vraća, otišli u policiju da prijave njegov nestanak.

Odgovore na pitanja koja su ostala nerazjašnjenja danas bi trebalo da da i Splićanka Maja S. sa kojom je Periš te noći poslednjom kontaktirao. 

Prema onome što je poznato, Matej je video na Instagramu da je i ona u Beogradu s prijateljima, pa joj je poslao poruku, a potom ju je, oko 22.30 i pozvao na mobilni.

Ona je u svojoj ispovesti za TV "Prva" rekla da se na taj poziv nije javila, jer nije čula telefon, kao i da joj je zbog toga "najviše žao".

Ovo je prvi put da je Splićanka izašla u javnost i rekla bilo šta o Periševom nestanku, a njen otac je prethodno demantovao informacije koje su se pojavile u medijima, da joj je oduzet pasoš i da ne može da izađe iz Srbije.

Podsetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra nakon što je istrčao iz kluba “Gotik” u Beton hali. Njegovo dalje kretanje pratile su sigurnosne kamere i utvrđeno je da je on trčao beogradskim ulicama iako ga niko nije jurio.

Samo u jednom trenutku pokušao je da zaustavi taksi, a onda je produžio do restorana Savanova gde mu se gubi svaki trag. Potraga za njim traje već 20 dana.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miki

19.01.2022 22:36

Ova je sve samo ne lepa.Nije mi jasno zasto se stalno spominje"lepa Splicanka".Da nisu stavili pogresnu sliku?