MISTERIJA ILI NEŠTO DRUGO? Šta krije Splićanka, drugarica Mateja Periša, koja je menjala iskaz u policiji?
Foto: Alo.rs

Misteriozna Splićanka je izazvala sumnje kada je, kako se navodi, promenila svoj iskaz, potom je, navodno, u policiji izjavila da Matej koristi opijate, a zatim izbirsala društvene mreže i blokirala sve ljude koji imaju veze sa ovim slučajem - piše "Blic".

Prvo je, kako je naveo izvor hrvatskog medija Večernji, izjavila da je spavala u trenutku kada je zvao, a potom da se čula sa njim dok je on bio u "Gotiku", ali da ga ništa nije čula jer je bila buka u lokalu u kojem se nalazila u tom trenutku.

- Bio je to slučajan susret i ona mi je tada kratko rekla da se ona i Matej nisu čuli, ali da je imala njegov propušten poziv. Kaže da je spavala... Ali, to je bilo pre 23 sata kada je on bio spojen na WiFI mrežu i kad je bila zabeležena njegova poslednja aktivnost na WhatsAppu - rekao je Nenad Periš, otac nestalog Mateja.

Nenad Periš razbio sve sumnje. Ipak je to moj Matej - Alo.rs

Potom se pojavila druga verzija njene izjave posle saslušanja u policiji.

- Maja je često u Beogradu, a navodno je na društvenim mrežama kačila slike provoda iz jednog kluba koji se nalazi blizu mesta na kom je Matej nestao. Ne zna se da li je bila tamo i te večeri, ali se ne isključuje mogućnost da je Periš krenuo da se nađe s njom - izjavila je osoba iz istrage za Večernji i dodao: "Ona je, navodno, rekla da se javila na poziv i da nije čula šta joj Matej priča jer je bila glasna muzika u lokalu".

Ona je potom blokirala je svakog ko ju je pitao za Mateja i nestala s mreža, što je dodatno "pogrejalo sumnje" da Splićanka zna "nešto više" obzirom da su njih dvoje prijatelji celog života. Tačnije, Matej i njen rođeni brat su odrasli zajedno.

Svi su zanemeli. Matejev drug objavio šokantni video na Instagramu - Alo.rs

Splićanka Maja S, u čijem vlasništvu su dve firme za pomorski saobraćaj i turizam, vodi veoma skup život.

- Oblači se brendirano, uvek je doterana i izlazi samo na ekskluzivna mesta. Voli luksuz i time se često hvali na društvenim mrežama - rekao je sagovornik iz Splita i dodao: - Živi život na visokoj nozi. Putuje često, a Beograd joj je jedna od omiljenih destinacija i zna čak i po mesec dana da ostane tu. Voli takav život i može da ga priušti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading