NOVI DETALJI ISTRAGE O MATEJU Prijavljeno da je nađen leš
Alo! Ilustracija /J.V.

Tako je prethodnih dana policija dobila dojavu da je nađen leš muškarca kod Bele stene.

- Odmah su tamo upućene brojne patrole, ali nije nađeno nikakvo telo - rekli su iz policije pa dodali da su građani prijavljivali da su Mateja videli u Rumi, javnoj kući, tunelima  Španskoj kući.

POD NADZOROM POLICIJE Za ovu osobu se sumnja da krije tajnu Matejevog nestanka

Policija je sve ove dojave uzela u razmatranje, jer je veoma važno da istraga bude obavljena do detalja, ali se proverom svih tih informacija građana, pokazalo da su sve bile netačne. 

- Na samom početku istrage, javio se bračni par iz Rume koji je rekao da je video mladića koji po opisu odgovara Mateja, kao i da govori dalmatinskim akcentom. Istražitelji ne veruju da su građani imali lošu nameru, ali ispostavilo se da je infromacija potpuno netačna. Napravili su totalnu pometnju - objašanjava izvor iz istrage.

NOĆAS PROŠIRENA POTRAGA ZA MATEJEM Koristi se najsavremenija tehnologija (VIDEO)

Istragu pomno prati i Matejev otac, Nenad Periš, koji je i rekao da svi koji imaju bilo kakve informacije o njegovom sinu, prijave policiji, ali da ne želi da se istraga pretvori u rijaliti. 

- Ono što je meni mnogo važno jeste što sam od mnogih ljudi u Srbiji dobio ljudsko saosećanje i to ću pamtiti do kraja života - rekao je nenad Periš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading