USTAŠKE HORDE DIVLJAJU U SEGEDINU Ubij Srbina! To su njihove evropske vrednosti (FOTO/VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Deo navijača Hrvatske provocirao je naše, skandiranjem "Ubij Srbina".

Svaka ekipa može da bira šta da se tokom tajmauta od muzičkih numera čuje sa zvučnika, a Hrvati su odabrali da to bude pesma Marka Perkovića Tompsona, poznatog po veličanju ustaštva.

I sama pesma, "Lijepa li si", ima sporne delove.

Veliča se u njoj "Herceg Bosna", koja je bila nepriznata hrvatska paradržava na prostoru sadašnje Bosne i Hercegovine (od 18. novembra 1991. do 14. avgusta 1996), a u pomenutoj pesmi postoji i stih za koji mnogi veruju da predstavlja sećanje na poginule ustaše:

"Kad Neretva moru krene, ti se tada sjeti mene, mojoj pjesmi budi tema - za sve one kojih nema!", pevao je Tompson, a grmelo je sa zvučnika u Segedinu.

Na tribinama su mogle da se vide i ustaške zastave, tj. zastave na kojima šahovnica ima prvo belo polje.

USTAŠKE HORDE DIVLJAJU U SEGEDINU Ubij Srbina! To su njihove evropske vrednosti (FOTO/VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Ubrzo posle toga je usledio odgovor srpskih navijača koji su u dve grupe skandirali naizmenično:

- Kosovo! Srbija!

Ono što je važno naglasiti je da nijedan srpski navijač u hali u Segedinu nije uzviknuo ništa što bi moglo da se okarakteriše kao govor mržnje prema Hrvatima, a oni “Europljani” celo veče pozivaju na novo klanje!?!

Evropa, dična Evropska unija na to ćuti. Kao i uvek do sada. A sasvim sigurno ne bi ćutali da su uloge drugačije i da su Srbi, ne daj Bože, vikali: Ubij Hrvata!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Marina

15.01.2022 23:43

Pa naravno da divljaju kad su divljaci!!Sta oni znaju drugo da rade?!

Duda

16.01.2022 00:00

@Marina - Baš tako.A,ovi naši se dali da traže njihovog

Zoi

16.01.2022 00:02

Kakav kulturan Evropski narod😂😂😂Nikada se oni neće promeniti ali kada bih znali da su im geni Srpski i da su genetski veći i čistiji Srbi i od nas i to je dokazano i da bi ubiljali svoje rođake kojih sigurno imaju po Srbiji a nisu ni svesni...Možda bi ovde ubili svoju sestru,brata,baku,deku,tetku,strica,ujaka a da ni neznaju!Jadan ste narod koji je pun mržnje i niko toliku mržnje nema kao oni a svi trčite u Srbiju i ovde ste svi dobro došli i niko vas ne dira!!!!Fujčina...