IMA VAŽNU INFORMACIJU Hitno se oglasio otac Mateja Periša
Foto: privatna arhiva

- Ona mi je rekla da je te večeri Matej pokušao stupiti s njom u kontakt, jer je videla da ima propušten poziv. Naime, ja sam nju sreo na ulici ispred sedišta beogradske policije pre desetak dana. Bio je to slučajan susret i ona mi je tada kratko rekla da se ona i Matej nisu čuli, ali da je imala njegov propušten poziv. Ali, to je bilo pre 23 sata kada je on bio spojen na WiFI mrežu i kad je bila zabeležena njegova poslednja aktivnost na WhatsAppu - rekao je Nenad Periš za "Jutarnji list".

Hrvatska policija nastaviće da ispituje misterioznu šestorku (VIDEO) - Alo.rs

Devojka, koja je takođe radila na organizaciji izleta, dugo poznaje Mateja, kao i njen brat, koji inače nije bio deo Matejevog društva s kojim je bio u Beogradu. Verovatno je Matej, s obzirom na to da je ona bila u Beogradu, pokušao stupiti s njom u kontakt, pretpostavlja Nenad Periš.

Kad je pak reč o potrazi, kaže kako se osim priobalnog dela Velikog ratnog ostrva, koji je na suprotnoj strani obale na kojoj je ispod tvrđave Kalemegdan na Savskoj promenadi smeštena tzv. "Beton hala" s restoranima i noćnim klubovima, pretražuje i obalni deo i područje samog ostrva. Zasad bez rezultata, a Nenad Periš kaže da ima brojnog poplavljenog drveća, što otežava potragu.

Slučaj Matej Periš: Prijatelji Splićanina ključ istrage - Alo.rs

Međutim, vreme je nešto toplije i to bi možda u narednim danima moglo ići u prilog policijskim i žandarmerijskim snagama koje učestvuju u potrazi. Osim na području ušća Save u Dunav, Velikog ratnog ostrva, potraga je usmerena i nizvodno Dunavom, a za Matejem Perišem tragaju i susedne policijske uprave. Posredstvom Interpola obaveštene su i susedne države u vodotoku Dunava.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading