MATEJA PERIŠA TRAŽE U JOŠ TRI GRADA MUP češlja obalu Dunava kao nikad pre!
Alo! Ilustracija J.V.

Od potrage za mladim Splićaninom Matejem Perišem, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra 2021. ne odustaje se već 15 dana, iako je nada da će mladić biti pronađen živ, sve manja.

Uprkos tome, potraga se dodatno pojačava.MUP Srbije saopštio je da je zvanično proširio istragu o nestalom državljaninu Hrvatske Mateju Perišu (27) na Smederevo, Požarevac i Pančevo.

Foto: Alo.rs

 

U potragu, koja traje petnaesti dan, uključeni su pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, policijske ispostave za bezbednost na rekama, pripadnici Žandarmerije, Policijske brigade i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac, saopštio je MUP.

Pripadnici PU Smederevo i rečna policija pretraživali su i levu i desnu obalu Dunava na delu vodotoka koji je pod nadležnošću smederevske policije.

Reč je o potezu od naselja Orešac pa nizvodno do ušća Velike Morave u Dunav. To je područje od 25 kilometara. Od Orešca na 1124 km do ušća Morave na 1103 kilometru vodotoka, prenose mediji. 

Nada i dalje tinja, a Matejev otac odličio je da će ostati u Beogradu sve dok misterija nestanka njegovog sina ne bude rešena.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading