DNEVNICA 4.000, A NIKO NEĆE DA RADI!
Alo

Iako je dnevnica 4.000 dinara, omladinci baš nisu bili zainteresovani da pomognu komunalcima.

- U ponedeljak nam se svega nekoliko studenata javilo, ali je u utorak situacija bila bolja, pa smo s dvadesetak prijavljenih pokrili sve one firme i zgrade koje su nam to tražile - rekli su za Alo! u Omladinskoj zadruzi „Bulevar“.

Razlog zbog kojeg se ove godine manje studenata prijavljivalo za čišćenje snega nego prethodnih godina je to što zbog praznika mnogi nisu u Beogradu. „Novostima“ su iz Omladinske zadruge „Bulevar“ rekli da je ponuda poslova bogata, ali da je onlajn nastava uticala na to da akademci nemaju potrebu da dolaze u prestonicu.

Takođe, primamljiviji su poslovi koji zahtevaju rad od kuće. Čak ni to što se dnevnica za čišćenje snega iz godine u godinu povećava nije privlačno studentima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Marko

12.01.2022 07:46

POKUSAJTE ,DA CISTE SNEG ON LAJN .MOZDA CE MLADA GOSPODA ,LAKSE RADITI.

Nišlija

12.01.2022 08:46

Omladinska zadruga "prima ljude starosti do 26 godina" ( po inf.koju ja posedujem) ,postoji mogućnost da u tom dobu ima manje kandidata i ne treba od mladosti praviti tzv neradnike garant to nisu! A Omladinska zadruga nek dozvoli da se i ljudi starije doba mogu javiti i gledati da svako ko želi da radi da mu se pomogne a nikako da se ne vrši diskriminacija i neke tzv .selekcije po pitanju starosti !!!