SAZNALO SE ZAŠTO JE TELEFON MATEJA PERIŠA UGAŠEN PRED PONOĆ
Alo! Ilustracija J.V.

Između ostalog, Periš je izjavio da veruje da je Matej sporne večeri ugasio mobilni telefon zbog skupih impulsa.

Kako je rekao, nažalost, zasad nema nikakve nove informacija o Mateju.

"Niko me iz MUP-a Srbije nije kontaktirao od juče, ali znam da ljudi i dalje predano rade i ja im po stoti put zahvaljujem na trudu", kazao je Nenad.

Periš je upitan i za Matejev telefon, koji se u medijima navodi kao jedan od ključnih dokaza za otkrivanje onoga što se dogodilo nestalom mladiću.

LOCIRAN TELEFON MATEJA PERIŠA!

"Mobilni, koliko znam, nije pronađen, a izlistani su svi pozivi i poruke i tu nije, koliko vidim, bilo nekih podataka koji bi ukazivali na zaključak da istraga krene prema nekom drugom putu. Mobilni je bio, koliko sam čuo, u 23 sata pun 75 odsto, to mi je rekao njegov prijatelj, ali kako u lokalu nema vaj-faja, a dosta su skupi impulsi, pretpostavljam da je to razlog zašto ga je Matej isključio", naglasio je Periš.

Kako je dodao, ne zna postoje li tehničke mogućnosti identifikacije telefona koji je isključen, a ima bateriju u sebi: Naglasio je da nije stručnjak za to.

"Ali, kažem, MUP Srbije vodi istragu i očekujem da oni sve to detaljno provere i vide, te donesu zaključke. Ne želim da im smetam, imam pravo kao otac da se interesujem, ali kao laik ne želim im određene stvari nametati i sugerisati jer oni su profesionalci koji rade svoj posao", podvukao je Nenad Periš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ja

11.01.2022 00:12

Svi lokali imaju net a kad si u romingu iskljucis svoj net i opet si dostupan na obicne pozive i poruke ja imam sr broj u hr samo iskljucim net i kacim se na wifi nemam potrebu gasiti tel

Ja

13.01.2022 12:25

@Ja - Zar nema kamere tamo gde silazi stepenicama u Savu.