PRITISAK ZELENOG DŽIHADA Nemački državni servis promoviše užasavajući trend:  Ne rađajte decu, spasite planetu!
Foto: Printscreen

Sve se, kažu sagovornici Alo!, radi pod pritiskom nove nemačke vlade, u kojoj stranka Zeleni igra jednu od ključnih uloga. Ova partija, koja drži i resor spoljnih poslova, inače, nije nimalo naklonjena Srbiji i direktno je podržala proteste u našoj zemlji preko svoje istaknute članice Viole fon Kramon, izvestioca Evropskog parlamenta za Kosovo i glavne lobistkinje lažne države.

DEJAN LUČIĆ ZA ALO! RAZOTKRIO LAŽNE EKOLOGE Njihov mračni gospodar ih plaća da propagiraju zabranu rađanja dece

Zasad, bar što se nas tiče, njihovi zahtevi bili su da se zatvore rudnici i termoelektrane (iako se 70 odsto struje u Srbiji proizvodi na taj način), spreči eksploatacija litijuma, produži zabrana za nuklearke... Da li je sledeće što nas čeka pritisak da odustanemo od rađanja dece?  

NIJE IZNENAĐENJE

Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović ističe da odavno ništa ne može da ga iznenadi, pa ni ovako nešto:

PRITISAK ZELENOG DŽIHADA Nemački državni servis promoviše užasavajući trend:  Ne rađajte decu, spasite planetu!

Alo

 

 

- Hrišćanska Evropa odavno nije ono što je bila. Otvoreni napadi na tradicionalne vrednosti, porodicu pre svega, vrlo su osmišljeni, perfidni, ali ponekad i krajnje otvoreni, brutalni. Propagira se pravo pojedinca kao apsolutno, nedodirljivo, a krše se prava i unižava značaj i tradicija porodice. Porodica je osnovna ćelija društva, pretpostavka opstanka jedne nacije. Ovakve pojave treba dodatno da nas stimulišu u naporima da poboljšamo demografsku sliku našeg naroda - kaže Dmitrović, i nastavlja:

LAŽNI EKOLOZI PROPAGIRAJU ZABRANU RAĐANJA DECE Šešelj otkrio podli plan: To je neviđena glupost!

- Nijedan ozbiljan, uticajan pokret zelenih u svetu nije van politike i uglavnom su vrlo agresivni. Eno vam Joške Fišera, utemeljivača Pokreta zelenih u Nemačkoj, koji je, valjda nismo zaboravili, bio ministar inostranih poslova Nemačke i vicekancelar kada je nemačka vojska prvi put nakon Drugog svetskog rata prešla svoje granice i učestvovala u bombardovanju Srbije 1999. godine. Najveći nemački zagovornik te agresije bio je zeleni Joška Fišer. 

Milica Đurđević, predsednica Zavetnika, konstatuje da je lažna zelena agenda nova pandemija: 

PRITISAK ZELENOG DŽIHADA Nemački državni servis promoviše užasavajući trend:  Ne rađajte decu, spasite planetu!

Alo

 

 

- Napada porodice, roditelje i decu. Kakva je to ideologija koja promoviše smrt, odnosno poziva ljude da ne stvaraju novi život? Za njih su deca zagađivači, ali osiromašeni uranijum je lekovit.

NA REDU JE ZABRANA RAĐANJA DECE Da li je ovo sledeći korak u monstruoznim planovima lažnih ekologa!?

PRIMER ZAGREBA

Naša sagovornica navodi i primer glavnog grada Hrvatske:

- Prošle godine je zeleno-liberalna koalicija preuzela vlast u Zagrebu. Obećavali su čist grad, a prvo što su uradili je ukidanje nadoknada majkama sa više dece. Od koga čist grad, od dece i omladine? Nema ekologije bez patriotizma i porodičnih vrednosti. Sve ostalo je propaganda koja manipuliše svešću i savešću ljudi. Oni žele da stvore novog čoveka, onakvog kakav je njima potreban. Lišen svega ljudskog, bez bračnih i porodičnih obaveza, kako bi mogao da se posveti jedinoj ulozi koju su mu namenili, da bude šraf u sistemu.

Prosečan broj dece po ženi

 

- Zapadna Evropa 1,6

- Istočna Evropa 1,8

- Severna Amerika 1,8

- Latinska Amerika 2,2

- Istočna Azija 1,7

- Južna Azija 2,3

- Severna i istočna Afrika 2,7

- Supsaharska Afrika 4,6

- Niger (najviše na svetu) 7,1

Ovako izgleda Dojče vele propaganda 

 

Novinar: Da li je rađanje dece loše za klimu? Karam i Pabla misle da jeste. Oni ne žele da imaju decu zbog klimatske krize.

Karam: Mislim da na svetu ima mnogo ljudi ili mnogo dece kojima je potrebna pomoć. Želeo bih da se založim za njih umesto da rađamo novu decu.

Pabla: Mnogo razmišljam o tome kako će svet izgledati za 10 godina. Da li moram da rodim nekoga da i on pati?

N: Karam i Pabla su deo većeg trenda. Globalna studija je pokazala da je 40% mladih neodlučno po pitanju da li da imaju decu.

K: Smatram da je Zemlja prenaseljena. Ali mislim da u ovom sistemu toliko eksploatišemo svet i životnu sredinu da oni više nisu održivi.

N: Pabla i Karam žive u Nemačkoj, jednim od najvećih proizvođača CO2. Pabli nije bila laka odluka da nema dece.

P: Moj partner i ja se sada rastajemo, a jedan od razloga je porodični problem. To me je dosta koštalo jer sam se uvek dvoumila, a sada sam donela odluku da ne želim decu.

K: Ne kažem da je moralno i etički neprihvatljivo imati decu. O tome svako treba da odluči za sebe. Moja priča bi trebalo da bude samo razlog za razmišljanje.

Macura: Oni samo traže izgovor

Tatjana Macura, narodna poslanica i zastupnica udruženja Mame su zakon, kaže da joj sve izgleda sumanuto:

- Bože sačuvaj! Meni se čini da ovo dvoje mladih iz spota traži izgovor za prethodno donetu odluku da ne žele decu. Ako neko brine za ekologiju, ne znam kakve veze to ima sa decom, dakle ako je ekološki razlog, onda se trudiš da deca rastu u čistijoj i zdravijoj okolini, a ne donosiš odluku da nemaš decu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading