NOVAK JE NAJVEĆI U SVAKOM POGLEDU Porazio je globalističku elitu na terenu i u životu
Foto: EPA-EFE/JAMES ROSS

Da je u vremenu globalizma pravo zgaženo i da je sila prava, zamenjena pravom sile, svi znamo. Ali da je pravo dovedeno do apsurda, uz strahovitu diskriminaciju svih onih koji nisu u globalističkom kolu, to je teško za poverovati.

Zarušavanje međunarodnog prava je jedan od programskih ciljeva neoliberalnog globalizma, u cilju potpunog rušenja suvereniteta država. Decenijama nam taj isti globalizam uteruje "demokratiju" kroz poštovanje ljudskih prava. Toliko napadno, lažljivo i cinično, da nam je ogadila ta dva vrla termina, savremene organizacije ljudskog društva. Od svih prava i pravila, ostalo je po njima samo jedno: pravo je ono što mi budemo nazvali pravom.

NOVAK BRANI SLOBODU, A TI TIRANIJU! Rafael Nadal razbesneo Špance, ovo mu nije trebalo!

Ma koliko to bila primena duplih standarda,najteže diskriminacije, ubedićemo svoju globalističku decu da je "Hanibal pred vratima" i da je to jedino moguće.

Novak Đoković, najbolji teniser i najveći sportista planete, se ovih dana suočava sa tim i takvim globalističkim "pravnim pravilima". Porazio je globalističku elitu na terenu i u primeni univerzalnih pravila življenja. Ne mogu ga poraziti na terenu, niti u životu. Ostalo im je samo da kao i u haškom tribunalu, promene pravila kada god im preti poraz. Čuvena australijska demokratija, nastala na anglosaksonskim principima osvoji, otmi i uništi, ovih dana pred svetom pokazuje svoja najveća pravna dostignuća. Treniraju nepravo i diskriminaciju upravo na Novaku.

ALO! U MELBURNU - SNIMAK NOVAKA ĐOKOVIĆA IZ AUTOMOBILA?! Srbi opkolili auto uz pokliče "Nole mi te volimo"! (VIDEO)

Valjda Nole nema pravo da bude najbolji i najveći, jer potiče iz malog naroda sa Balkana, koji nije genocidom uništio američke Indijance, niti australijske Aboridžine. Da je iz tog anglosaksonskog genocinidnog korpusa, nosio bi neku od njihovih smešnih i ciničnih titula. Ne, Nole je dete malog, ponosnog i pravdoljubivog naroda, koga svojim smatraju svi ljudi i narodi  takvih vrednosnih stavova. Nole je dete, raslo i učilo pod bombama, istog tog globalističkog zapada. Nekako im je promakao. Nisu ga stigli. Noleta nisu ubili kao onih 87 -oro dece '99. Sada ne mogu da prežale. Bacio ih je na kolena, a oni u sportu i životu nemaju rešenje za to čudo od deteta, poraslo pod bombama u viteza sporta.

Sada pokušavaju alternativnim, nesportskim, neljudskim i protivpravnim postupcima da se obračunaju sa sopstvenim porazom. Šta god da urade, ovo što su poslednjih dana radili, ostaće najveća sramota u istoriji sporta. Adolf Hitler je na olimpijadi koju je organizovao u čast afirmacije "Arijevske rase", morao priznati da je Džesi Ovens najveći. Gospodo Austrilijanci i ostali globalisti, učiti se može i iz loših primera!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading