NOVE INFORMACIJE O MATEJU PERIŠU Otkriveno čije su patike i opušak!
Foto: Alo.rs

Policija već 11 dana pokušava da uđe u trag nestalom mladiću Mateju Perišu (27) iz Splita i rekonstruiše šta se sa njim moglo desiti u Beogradu, nakon što je snimljen nadzornom kamerom na šetalištu Promenada kako silazi stepenicama ka Savi nedaleko od Starog savskog mosta.

Svaki mogući trag se temeljno proverava, a nije se odustalo ni od pregledanja reka, tako da su policija i žandarmerija i za vikend tragali na vodi, ali i pregledali obale.

Mladen Mijatović: Najnovije informacije o slučaju Matej Periš - Alo.rs

Poslednje što je objavljeno je da su pronađene muške patike i opušak za koje se sumnjalo da možda pripadaju mladom Splićaninu.

Matejev otac Nenad Periš izjavio je da su ga zvali iz policije i kazali da su tokom potrage pronašli plave patike:

– Pitali su me da li je Matej imao bele ili plave patike. Rekao sam im da je imao bele, koje su sa strane imale plavo slovo V i da je on nosio broj 44 ili 45, zavisno od modela.

MATEJ NAPRAVIO PROBLEM U KLUBU? Menadžerka "Gotika" otkrila do sada nepoznate detalje u istrazi - kobne noći se dogodio nesporazum - Alo.rs

Prosledio sam im i fotografiju tih patika, jer i ja imam iste takve, samo broj veće.

Periš je kazao da policajca nije pitao za detalje, niti gde su i kad našli te plave patike, kao ni za pertlu koja je nađena.

– Što se tiče opuška, mogu samo reći da Matej nije bio pušač – kazao je Nenad Periš.

Posle deset dana oglasila se iz Splita i Matejeva devojka Sanja, koja je ispričala da joj je on nekoliko sati pre nestanka poslao video-snimak iz Beograda.

– Taj snimak mi je stigao oko 21.30. Njih sedmorica su bili u restoranu i čekali da im donesu večeru. Na stolu su se videle tri flaše vina. Kako sam bila na poslu, a ugasio mi se mobilni telefon, odgovorila sam mu tek oko ponoći kad sam stigla kući i otišla sam da spavam – kazala je Sanja.

– Ujutru sam videla da mi više nije slao poruke, pa sam ga pitala da li je sve u redu, ali on nije odgovarao. Mislila sam da spava, ali kako ni po podne nije odgovarao na nove poruke, pozvala sam njegovog prijatelja, koji mi je rekao da Mateja nema.

Mladi Periš je sa prijateljima posle večere izašao u provod u klub “Gotik” u Beton hali.

U periodu od 1.20 do 2.30 31. 12. 2021. izašao je sam iz kluba, ostavivši unutra jaknu i trčao obližnjim ulicama u pravcu Beograda na vodi. Poslednje što je snimljeno je sa nadzorne kamere sa restorana “Sava nova”, kako silazi stepenicama ka reci.

Snimak iz Gotika

Na društvenim mrežama juče je objavljen snimak iz kluba “Gotik”, te noći, na kojem se vidi kako u tom lokalu pevaju Slobodan Veljković Cobi i Elena Kitić. Klub je pun, raspoloženje je veselo, a mnogi snimaju telefonima raspevane goste.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading