BOŽIĆ JE, TREBA SE NADATI Otac Mateja Periša zaplakao u jutarnjem programu (VIDEO)
Printscreen

Danas je deveti dan potrage za nestalim Matejem Perišem (27), koji je nestao u noći 31. decembra u Beton hali u Beogradu.

– Nema ništa novo. Situacija je takva, kako mi je bilo rečeno na Badnji dan, potraga se nastavlja. Hvala svakom policajcu. Potraga ide svojim putem, neke dileme se otklanjaju. One informacije koje svi očekujemo, nažalost nema – rekao je Nenad Periš, otac Mateja Periša za Prvu TV.

Otac Mateja smatra da je on znao kuda želi da ode kada je izašao iz lokala.

– Ono što ja mislim, to promišljam sa 100 strana. Uveren sam 100 odsto, on je izašao iz lokala i negde je hteo otići, nije trčao a da nije znao gde ide. Kad je video taksi, napravio je pokret rukom da zaustavi. Šteta sto taj taksi nije bio slobodan. Da je ušao, rekao bi mu odvezite me na tu i tu adresu, ali to možda nećemo nikad saznati – naveo je otac, drhtavim glasom, u suzama.

Matejevi drugovi su mu reki da ne čita novine, jer ima mnogo laži.

– Daj Bože da su samo privremeno izgubili svog prijatelja. Pratim MUP Srbije, jer u novinama ima mnogo laži. Matejevi drugovi su dobili koronu. Mateju je ovo bio prvi put da je došao u Beograd, ne poznaje grad. Možda je znao nešto iz priče, ali nije poznavao grad – istakao je Periš.

Periš ne gubi nadu da će sina pronaći i ne želi da ode iz Beograda dok se to ne desi.

– A gde da idem, gde ću…? Božić je, treba se nadati. Ja se nadam i ostajem tu – rekao je Periš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading