POLICAJAC OTKRIO TAČNO KRETANJE MATEJA Drugovi nestalog Splićanina sakrili strašnu stvar i od njegovog oca!
Alo! Ilustracija /J.V.

Policija je više nego u uobičajenim okolnostima uključena u potragu za mladićem iz Splita, a predsednik Policijskog sindikata Srbije otkriva tačno ponašanje mladića pre nestanka.

Matej Periš (27), mladić iz Splita, nestao je u noći između 30. i 31. decembra, a predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović je obelodanio detaljno ponašanje i kretanje Spićanina pre nestanka. Otkrio je i da su kod grupe mladića iz Splita pronađene nedozvoljene supstance.

- Policija je više nego u uobičajenim okolnostima uključena u potragu za mladićem iz Splita. Mi mislimo da je u pitanju dete, jer je osoba jako mlada, a tada se traga i van radnog vremena - istakao je Mijailović.

Predsednik policijskog sindikata je otkrio tačno kretanje mladića i istakao činjenicu da je društvo iz Splita gotovo sat kasnije primetilo da im prijatelja nema.

- Momci iz Splita su došli u Beograd 30. decembra, a u smeštaj na Dorćolu su ušli nešto pre 18 časova. U smeštaju su već počeli da konzumiraju alkoholna pića. Oko 21 čas su otišli u restoran "Ambar" gde su takođe pili alkohol. Nastavili su provod u klubu "Gotik", a tamo su naručili veliku količinu alkohola - otkrio je detalje iz istrage Mijailović.

Kako je potvrdio ranija pisanja, mladići jesu konzumirali opijate, od kojih je najopasniji narkotik "spid".

- Možete misliti kako je to uticalo na njihova tela - alkohol plus narkotici. Matej je negde oko 1.40 ustao od stola i naglo izašao napolje. Činjenica je da su njegovi drugovi skoro sat vremena kasnije primetili da ga nema. Nestanak su prijavili sutradan popodne - otkriva Mijailović.

Naglašava da je policija od samog starta od njih dobijala rezervisane informacije.

- Nisu spominjali opijate, jer oni Matejevog oca poznaju i vole, a on nije znao da mu sin konzumira drogu. Međutim mi smo našli tragove u kombiju u kojem su došli iz Hrvatske, kao i u smeštaju u Beogradu. Oni su konzuimirali drogu, najverovatnije svih sedmorica. Tu drogu su doneli sa sobom - navodi Mijaliović.

Dodaje da policija savesno radi svoj posao i da samo mogu da se nadaju da će pronaći mladića živog.

- Što više vremena protiče, to je nade sve manje. Ali nećemo odustati dok ne rešimo ovaj slučaj. Kao i svaki slučaj kada je u pitanju dete, policajci se predaju zadatku više nego inače - zaključuje Veljko Mijailović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Stojan

06.01.2022 12:38

Sumljivo je sto drugovi nisu odmah prijavili nestanak mladica. Takodje, jos jedan prijatelj im je nestao pre samo nekoliko meseci. I to je cudno a jos cudnije da bas zbog toga nisu obratili paznju jedan na drugog i odmah prijavili nestanak.

Jedan iz kolone

07.01.2022 07:10

Svaki dan sa strahom, ali i sa puno nade otvaram novine, i najvise zelim da procitam vest: Matej, pronadjen ziv i zdrav! Hrvatska i Srbija, u euforiji! Srecna Nova godina - svima!!!