ČUDNO PONAŠANJE Otac mladog Periša prokomentarisao snimke koje je "Alo!" objavio (VIDEO)
Tanjug/Alo kolaž

Povodom snimaka koje je "Alo!" ekskluzivno prvi objavio oglasio se otac nestalog Splićanina.

On je pokušao da objasni i ponašanje svog sina koje je uočeno na kamerama, pre svega činjenicu da nije delovalo da je u potpuno prisebnom stanju.

"Gledajte, vidi se da je pokušao da komunicira, da je zaustavio tog taksistu i s njim kratko razgovarao. Šta mu je bilo u tom trenutku i kuda je krenuo, ne znam. Verujte mi, uopšte mi je teško o tome govoriti", rekao je on za hrvatski portal "Index".

Nenad Periš je ranije danas prokomentarisao i predmete koje je policija pronašla na mestu gde je snimljen nestali mladić.

Podstimo, na Sava promenadi navodno je pronađena patika koja je pripadala nestalom Splićaninu Mateju Perišu, kao i predmet u saksiji za cveće, za koji se kasnije ispostavilo da je pikavac, koji je potom predat na DNK analizu. Ovim povodom oglasio se i Matejev otac, Nenad Periš i za Blic izjavio:

- Nemam nikakvih informacija o tome. Kontaktirao sam policiju, ali nemam nikakve informacije o tome tako da vam ne mogu ništa reći. Oni su mi potvrdili da intenzivno tragaju i da se istraga nastavlja. Nadamo se da će se uskoro nešto saznati. I ja čekam - rekao je otac.

Podsetimo, inspektori koji su jutros došli na reku Savu pronašli su u žardinjeri sitan predmet koji bi mogao da ima veze sa nestankom Mateja Periša. 

- Pikavac je pronađen u žardinjeri, na mestu na kome su kamere poslednji put snimile Periša kako silazi u reku. Ovaj predmet odmah je poslat na DNK analize koje će pokazati da li ima veze sa nestalim momkom - kaže izvor ovog lista.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading