Periš: Moj sin nije viđen u Rumi
Jutjub/ Radio-televizija Vojvodine

 

- Mogu vam potvrditi da informacije o tome da je Matej viđen na području Rume nisu tačne. Policija je proverila te informacije. U svakom slučaju, zahvaljujem svima koji su se javili s bilo kakvom informacijom, a ni sam nisam mogao verovati koliko se javilo ljudi u Srbiji, ali javljaju mi se i iz Hrvatske, iz drugih zemalja u želji da pomognu da pronađem sina. Ja verujem policiji u Srbiji, verujem u stručnost tih ljudi, te ni na koji način ne želim uticati na njihovu istragu. Stoga molim i medije da se za sve informacije obrate MUP-u Srbije. U policiji sam se i lično uverio da su angažirali sve raspoložive snage u potrazi za Matejem, da na tome rade svi - od rečne, saobraćajne, kriminalističke policije - i da je celokupni sastav policije uključen u potragu. Molim Boga i za njih i za to da se nađe Mateja - rekao je Nenad Periš, otac nestalog mladića Mateja Periša, koji je i dalje u Beogradu i prati razvoj potrage za svojim sinom koji je zadnji put viđen 30. prosinca oko 18 sati.

- Najvažnije je da istraga ima svoje ciljeve, a ja imam ogromno poverenje u njihov rad - rekao je Periš, koji na kraju razgovora nije mogao suzdržati suze.

- Ja ostajem ovde dok ne nađem svog sina, pa makar ga morao i zadnji puta poljubiti i vratiti natrag u Split i Hrvatsku - rekao nam je kroz suze.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading