HITNO SE OGLASIO SE OTAC NESTALOG SPLIĆANINA: Na snimcima je moj sin, hvala Beograđanima i policiji (VIDEO)
Foto: privatna arhiva

- Mogu da potvrdim da je na objavljenim snimcima zausta moj sin i to i na onima u gradu gde trči i traži taksi kao i na onima kako pliva u vodi. Ja samo znam da se u klubu ništa pogibeljno nije događalo po njega, ali još uviek ne možemo rekonstrisati šta se događalo poslie i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno - rekao je on i dodao:

Matej Periš trčao po ulicama, zaustavljao taksi, na kraju plivao u Savi?! (VIDEO) - Alo.rs

- Kada sam dolazio u Beograd imao sam loš osjećaj da se neće sve ovo dobro završiti, ali kako vreme prolazi, moje nade su sve veće. Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne. Pitaju me zašto policija nije angažovala ronioce?

MUP se oglasio povodom nestalog Mateja Periša! - Alo.rs

Sava je duboka četiri-pet metara i nije to more da se prostor može da se ogradi,a i nije bilo neke informacije s brodova da bi bio potrebano angažovanje ronilaca. Pohvalite sve ljude na gostoprimstvu i srdačnosti ovde u Beogradu kao i policiju koja ozbiljno radi svoj posao - rekao je Periš.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
megadeth

04.01.2022 00:56

Žao mi je ovog oca...Ostavljao sam komentare gde sam tvrdio da je moguće da su ga i navijači ili neko sredili jer ništa nije nemoguće na ovim prostorima. Ali nakon ovih snimaka, ovaj dečko je izgleda prvi put uzeo psihoaktivnu supstancu, svesno ili ne i izgubio kontrolu. Ja sam od prvog i jedinog džointa marihuane goreo, imao takav paranoični napad da ne želim da se sećam. Ovi drugari znaju mnogo više. Nije stid reći, uzeo je. Ipak je to klub gde se sluša hip hop valjda. Mogli su bar da ga potraže odmah ako i oni nisu bili odvaljeni. Čovek u majici trči...mislio sam najpre da je bežao od nekog ali nije očito. U reci, najbolji plivači se dave, potopi se odeća i gotovo. Daj bože da nije tako i da je živ.