SRBIN I FIDEL KASTRO ZAJEDNO PLIVALI MEĐU AJKULAMA Evo šta je uradio kubanski lider!
Foto: Printscreen

Dok je sedeo u avionu koji je leteo za London i listao magazin kako bi ubio vreme, srpski avanturista Zoran Zlatić naišao je na zanimljiv članak o skrivenom blagu na ostrvu Kokosa u Kostariki.

PUTIN ČESTITAO PRAZNIKE BAJDENU: SAD i Rusija imaju posebnu odgovornost - Alo.rs

Ne časeći časa, ovaj kanadski biznismen koji trenutno živi u Meksiku i koji je za svojih šezdeset devet godina obišao više od sto zemalja na pet različitih kontinenata, organizovao je ekspediciju i brže-bolje pohrlio u lov na blago gde se, između ostalog, našao i među ajkulama, ali ne sam, već, kako uverava, sa tadašnjim predsednikom Kube Fidelom Kastrom.

Vojnici da životima brane Kim Džong Una pozvani u Severnoj Koreji - Alo.rs

– Neki ljudi sa Kube došli su kod mene i tražili su brod da bi Fidel Kastro plivao sa ajkulama. Oni su želeli da se u Kubi pokaže kako je njihov komandant odvažan. Pronašli su me, rekli su da će me nagraditi ako pristanem da plivam sa njihovim predsednikom i ajkulama. Pronašao sam mesto blizu jedne pećine, skočio sam u vodu, skinuo masku i ljubio ajkule. On je skočio za mnom, zagrlio je ajkulu kao rođenu sestru i smejao se, kaže Zlatić za Objektiv.

PAKLENA EKSPEDICIJA

– Bio je srećan kao malo dete – kaže Zlatić koji je posle ovog ronjenja bio počasni gost Kastra.

– Boravio na Kubi i javio sam se Kastru, lepo me je ugostio. Nije zaboravio naše avanture.

Kaže da cilj ekspedicije nije bio da uzmu blago za sebe, nego da ga vrate tamo gde pripada – Limi u Peruu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading