NOVOGODIŠNJA PAČEVAČKA ČAROLIJA Grad obradovao paketićima više od 8000 mališana, manifestacija postaje tradicionalna
Foto: Grad Pančevo

Gradski trg bio je ispunjen nasmejanim mališanima i njihovim roditeljima. Na platou ispred Gradske kuće Pančeva deci sa teritorije grada i svih naseljenih mesta uzrasta do 10 godina podeljeni su novogodišnji paketići.

“Želeli smo da obradujemo naše najmlađe sugrađane povodom novogodišnjih i božićnih praznika. Odlučili smo da, umesto da pravimo koncerte i slične vrste događaja, ove godine sredstva usmerimo ka našim najmlađim, da ih obradujemo poklonima, i priredimo druženje” , istakao je gradonačelnik Aleksandar Stevanović i najavio da će ova manifestacija postati tradicionalna.

Pored gradonačelnika u akciji su učestvovali svi funkcioneri grada Pančeva ali i mnogobrojni volonteri koji su se odazvali da ulepšaju deci novogodišnje praznike.  

Sanela Ćirković koja je došla sa ćerkicom od 7 godina ističe da manifestacije ovakve vrste stvaraju deci divne uspomene, “Bravo za grad Pančevo, Divna atmosfera, puno osmeha, i radosti, Čula sam da manifestacija postaje tradicionalna. Dolazimo sigurno i iduće godine”.

Sanja Đorđević koja je, umesto roditelja, dovela na trg dva sestrića, od 4 i 2 godine ističe da su mališani oduševljeni ne samo paketićima, već i činjenicom što su mogli da popričaju sa Deda Mrazom, da se fotkaju sa animatorima. “Nisu se samo deca dobro provela već smo i mi stariji uživali u divnoj atmosferi, pohvale gradu Pančevu.          

Novogodišnja pančevačka čarolija, protekla je u lepom i nezaboravnom druženju, podeli paketića i bogatom zabavnom programu, sa mnogobrojnim animatorima, dečjim horovima među kojima su bili fanstastični Vokal Kids i Moj super raspust. Deci su deljeni i dodatni slatkiši i baloni, a za roditelje bila je spremna kafa i čaj.

Zbog velikog interesovanja i nakon zaključivanja prijavljivanja za paketie, iz grada poručuju da ni jedno dete uzrasta do 10 godina neće ostati bez paketića već stići na kućnu adresu.

Komentari (0)

Loading