MIROLJUB PETROVIĆ OPLEO PO INFLUENSERIMA Baka Prase je jedan od najvećih majmuna, ekspresno da ide kod Peranovića
Foto: Ilustracija

- Postoje sotonska ili goveđa takmičenja i božija taklmičenja. U goveđim ili sotonskim takmičenjma, ljudi se takmiče ko će da bude veća budala, ko će da bude veći majmun. Oni su termin majmun nazvali influenser, znači takmiče se ko će bolje da animira majmune, odnosno ko će da bude najveći majmun. I onda, onaj ko se najviše glupira, majmuniše, njega najviše prate. Na primer, taj Baka Prase je jedan od najvećih majmuna - rekao je Petrović u emisiji na YouTube kanalu "Britka Sablja", dotakviši se i Ilićevog oca koji je sveštenik u Amsterdamu.

- Ono što je tragedija je što je njegov otac, kobajagi, sveštenik. Još živi u leglu satanista. On da je pametan, rekao bi: "Daj da se vratim kući, da nisam među ovim satanistima, dijabolicima!". Umesto da sinu sugeriše: "Alo, buzdovane, nemoj da praviš probleme", on brani svog sina - istakao je Petrović.

- Kada ovo pričam o Baki Prasetu nemam nameru da ga vređam, pa da on pomisli: "Kako me Miroljub isprozivao, dođe mi da se ubijem". Ne, ja te prozivam jer te volim, jer sam ti prijatelj - rekao je on i dodao da celo nebo plače kada vidi kako Ilić i drugi inflensri prave majmuna od sebe.

Izneo je i svoje mišljenje o samoubistvu mlade Kristine Kike Đukić i rekao da nije gledao njene snimke.

- Prvo ih demon nagovara da od sebe prave majmuna, a posle ih demon nagovara da se roknu, jer prvo te demon nagovara na greh, pa ti posle kaže: "Jaoj, gotovo. To što si uradio, to ti Bog nikada neće oprostiti, najbolje da se rokneš". Nisam gledao klipove devojčice koja se ubila. To su verovatno neki goveđi klipovi. Ona je imala 700.000 pratilaca. To je teško majmunisanje. Gledao sam Baku Praseta kratko. To ne može da se gleda koliko je odvratno. Treba ekspresno da ide kod Peranovića - zaključuje Petrović.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Miki

21.12.2021 21:07

Bravo Miroljube, svaka cast sve tacno a ovo govedo malo treba stvarno kod Peranovica, pa decko je cista dijabola.

Dragi

21.12.2021 21:14

Bravo za tekst ovome nema šta da se oduzme ovo trba da pročitaju svi koji se kače na društvene mreže i bave se glupostima a ne pravim životnim vrednostima.

...

22.12.2021 11:24

A kako ćeš da nazoves decu i ljude koji gledaju to? A i zašto roditelji dozvoljavaju i zašto ne prate decu šta gledaju? Svako može da snima šta želi a naše je šta cemo da gledamo...