SKANDAL I SRAMOTA! Film "Quo vadis, Aida?" ima premijeru u Novom Pazaru
Tanjug/ AP

To je potvrdio direktor Kulturnog centra u Novom Pazaru Husein Memić.

Ovaj film je izazvao mnogo kontroverzi i očigledno je da je prepun antisrpske propagande i preterivanja, a niskih umetničkih kvaliteta i autentičnosti i interpretaciji događaja. 

To je bilo jasno čak i američkoj Akademiji filmskih umetnosti i nauka koja, bez obzira na žestoke pritiske, po tvrdnjama upućenih nije ni razmatrala taj film kao  dobitnika prestižne nagrade "Oskar", mada je bio nominovan u kategoriji za najbolji strani film. 

Sa druge strane, ovaj klasični propagandni film pokupio je sve evropske nagrade koje su se mogle pokupiti. Razlog je očigledan, a to je želja da se opet vrši satanizacija srpskog naroda. 

U kampanju propagiranja tog filma uključili su se Đilasovi mediji i Marinikini saveznici koji zdušno zahtevaju da se ovaj nižerazredni propagandni film pusti na nacionalnoj televiziji u Srbiji. Ako im se gleda trebalo bi da gledaju u privatnoj režiji ili na ljubljenim im medijima kod Đilasa i Šolaka, a ne da traže od svih nas da, preko televizijske pretplate, damo novac za njihova autošovinistička htenja i želje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
bojnik joe

16.12.2021 22:08

Aida za razliku od Dare ima premijere širom svijeta a film je gle čuda otkupljen i u Rusiji i Kini gdje će se naći u kinima za koji dan.Podaci su dostupni na filskoj internetskoj stranici.

Pesterac

17.12.2021 02:14

@Trig - Vazi. Ali hajde onda da zabranimo i srpsku propagandu!!? Vi pokusavate svoje da nametnete a tudje da zabranite... Dodji ti da zabranis junacino!!!!!

Ex faca

17.12.2021 07:50

Dara je film kvaliteta i u rangu onih reklama gde ljudi za 100e pričaju kako im je nešto pomoglo, izlečilo ih... dok je Aida, bre FILM, Tema je možda bolna i teška ali ionako živimo u lažima, pa ko će znati koliko ima istine. Ili je istina takva kakva nekome odgovara.

Dušan

17.12.2021 10:51

Klasična provokacija muslimana. Treba zabraniti po svaku cenu. Siguran sam da Dara nije puštena u tom istom bioskopu