ŠAMARE SAM PRESTALA DA BROJIM Jovana Jeremić se zbog njenih reči rasplakala: Bivši muž prebio mog oca i mene, a tukao me je i kada ustanem u 7 sati, a ne u 7:15!
Printscreen

Gostujući kod Jovane Jeremić, Danica kaže da njena agonija traje godinama i da joj bivši muž ne plaća alimentaciju, koja je mesečno 10 hiljada dinara, zbog čega je morala da ga tuži. Takođe, ističe i da ju je bivši muž prijavio Centru za socijalni rad pod izgovorom da je njihovo dete, prljavo i loše u školi. Na kraju se ispostavilo da to nije istina.

Moja borba traje godinama, kada sam se udala za bivšeg supruga upisala sam fakultet, ali mi nije dozvolio da nastavim dalje, rekao mi je da mi to ne treba. Tokom studiranja, ja sam išla na sud i što se tiče oca i što se tiče imovine. Nijedan ispitni rok nije prošao, da nisam išla na sud. Muž me je maltretirao, prijavljivao Centru za socijalni rad. Nazove ih i kaže da je moje dete prljavo i loše u školi. Ja sam otišla u Centar i rekla: "Da li ja vama izgledam prljavo?", radnica koja me poznaje rekla je da nije to tačno - govori Danica.

Nije joj dozvoljavao da radi

Išli su u školu gde su utvrdili da je dete čisto i uredno. Većinom nisam imala posao, a moj bolesni otac je brinuo dosta o njoj. U jednoj ruci sam držala dete, u drugoj plastičnu kesu, kada sam otišla od njega. Dete je pripalo meni, otac plaća alimentaciju. Ne, redovno. Čak nije plaćao, pa sam morala da ga tužim. Daje 10 hiljada mesečno. Kada se desilo to sa mojim ocem, moje dete je imalo 8 godina. Rekla mi je: "Mama, ja bih najviše volela da se to nije desilo" - kaže Danica.

Danica kaže i kako je njenom bivšem suprugu smetalo i što je upisala fakultet, koji je na kraju završila u kasnim četrdesetim godinama. Rekla je i kako je šamare prestala da broji, kao i da ju je suprug jednom pretukao jer nije ustala u 7 sati ujutru, već 15 minuta kasnije. Takođe, dodaje Danica, nekadašnji muž ju je tukao i kada njegovom sinu iz prvog braka nije stigla da opere patike.

Moj bivši muž je nastavio da nas maltretira kako sam otišla. Njemu je bilo krivo što sam upisala fakultet. Kada sam se udala za njega, ja sam mu rekla: "Ja tebe ne krivim, lično sam kriva jer sam to dozvolila. Tad da sam završila fakultet, imala bih 10 godina radnog staža". Mi smo za 10 godina braka stvarali, kupovali zemlju, spor se poveo pre 4 godine, da bi sudija napisala presudu na 17 strana u kojoj sve moje odbacuje, presuđuje mi 130 evra godišnje. Ja bih više zaradila za godinu dana. Žao mi je što je moj otac, sada kada treba da živi u miru, doživeo to nasilje. On je platio 300 hiljada dinara - rekla je Danica.

Bivši zet ga tukao pred unukom

Živan Aničić, otac Danice Aničić, za Pink je rekao kako ga je bivši zet pretukao pred unukom. Dok je Živan iznosio potresne detalje, njegova ćerka je zaplakala uživo u programu.

Znam kada mi je udario šamar. Video sam ga kad ulazi, ja sam oblačio unuku da ide kod njega, i on je mene dočekao na vratima, kada sam izašao, trgao me je i udario šamar. Dok nisam došao sebi, nisam znao šta se desilo. Stajao sam mirno, ne znam da sam bio napadnut. Siđem, vidim ga sedi na haubi svog automobila i gleda u dvorište. To su teški momenti. I onda je meni rekao: "J*bao ti svoju ćerku, ona je kriva, zato ona neka ti vrati 1000 franaka", ja sam mu to pozajmio. Unuka je gledala iz kola kada je on skočio preko kapije i opet me udario. Komšinica je došla i zamotala mi oblogu od rakije. Rekao je: "Nije samo bio šamar, udario sam te i pesnicom". Svesno je to uradio, udario me je, ja sam pao, udario me je nogom u zadnjicu i ja sam posle zvao ćerku, ne znam koga da zovem, a nemam pojma da on sedi i da se prebacio sa kapije na drugo mesto. Unuka je gledala, ja se toga ne sećam, te pesnice i šamara - rekao je Živan Aničić (72), dok je njegova ćerka plakala.

Ja se javljam, moj otac plače. Ja sam šokirana. Kaže: "Zar sam ja ovo zaslužio?", kažem: "Šta je bilo?", on kaže: "Miloš me je pretukao". Prvi šamar mi je udario jer mu sinu nisam oprala patike, drugi jer nisam ustala u 7, nego u 7 i 15h. Šamare više nisam ni brojala. To je trajalo 8 godina, dok ja nisam progledala. Mislila sam da će biti sve dobro - dodala je Danica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading