MINISTAR VULIN OBIŠAO PRIPADNIKE ŽANDARMERIJE NA GOČU: Najelitnija jedinica spremna u svakom trenutku da zaštiti državu i njene građane
MUP Republike Srbije

Obraćajući se pripadnicima Žandarmerije koji su tokom sedam radnih tačaka pokazali visok nivo obučenosti i spremnosti, ministar Vulin je istakao da je Žandarmerija jedna od najelitnijih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova spremna da odgovori svakom zadatku i izazovu, baš kao što je spremna i da u svakom trenutku zaštiti državu i njene građane.

MUP Republike Srbije

 

„Tokom nadmetanja pokazali ste visok nivo sposobnosti, spremnosti i obučenosti, ali ste isto tako pokazali i visok nivo profesionalizma i patriotizma koji su garancija da će svaki izazov biti savladan, a životi i imovina građana biti sačuvani. Od vas u narednom periodu očekujem još veću posvećenost i odgovornost", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obraćajući se pripadnicima Žandarmerije na Goču.

MUP Republike Srbije

 

„I danas ste pokazali da ste sposobni i spremni da izvršite svako naređenje državnog rukovodstva i predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Predsednik Aleksandar Vučić ceni trud i rad svakog od vas, pružajući ogromnu podršku, a ona se ogleda i kroz obezbeđivanje boljih uslova za rad, kroz brojna ulaganja u opremu i oruđe, ali i konstantno povećanje plata. Na vama je da neprestano vežbate, da učite, radite, usvajate nova znanja i veštine, jer samo na taj način možete uspešno da savladate sve prepreke i odgovorite svim bezbednosnim izazovima koji su pred nama", istakao je ministar policije Aleksandar Vulin.

U višeboju na Goču je učestvovalo devet ekipa iz svakog odreda Žandarmerije, kao i ekipa Ronilačke jedinice Žandarmerije.

 

<div id="Pink" class="tv-content" "="" style="box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px;">

 

 

Komentari (0)

Loading