POMUTILA RAZUM I PROLAZNICIMA Marija Egelja čitala najnoviju prognozu, zbog njenog dekoltea i kiše koja je uporno zasipala, vreme nikoga više nije zanimalo!
Printscreen/ Pink

Prema starom narodnom verovanju nakon današnjeg praznika Mitrovdana slede pravi zimski dani i svakoga dana možemo očekivati sneg. 

- Ako je verovati struci i meteorologiji, danas snega neće biti. Još sutra pre podne imaćemo slabu kišu, a nakon toga očekuje se razvedravanje. U drugoj polovini nedelje konačno će zasijati sunce u svim krajevima Srbije - rekla je voditeljka vremenske prognoze Marija Egelja.

Mariju Egelju smo videli u drugačijem izdanju nego inače, jer ovog puta nije bila u studiju gde obično ispriča gledaocima kakvo vreme mogu da očekuju. Sada je bila napolju na kiši, ali je nije sprečilo da zasija u punom sjaju i pomuti razum gledaocima.

Vremenska prognoza

U Srbiji sutra oblačno, ujutru i pre podne mestimično s kišom, u Vojvodini razvedravanje, a posle podne prestanak padavina u ostalim krajevima. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak, severni i severozapadni, krajem dana u skretanju na istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 4 do 9, a najviša od 9 do 13 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod

U Beogradu oblačno, ujutro i pre podne kiša, a posle podne suvo. Vetar slab, severni i severozapadni, krajem dana u skretanju na istočni i jugoistočni. Najniza temperatura oko 7, a najvisa oko 10 stepeni.

Izgledi vremena za sedam dana - do 16. novembra

U većini dana umereno oblačno i suvo sa sunčanim intervalima, po kotlinama sa jutarnjom maglom. U košavskom području u sredu i četvrtak vetrovito sa umerenim i jakim, a na jugu Banata povremeno i olujnim jugoistočnim vetrom.

U nedelju i ponedeljak prolazno naoblačenje mestimično sa padavinama. Temperatura do nedelje oko i malo iznad prosečnih vrednosti za ovo doba godine, a zatim u padu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading