SMENJEN IVERMEKTIN DOKTOR! Lekar iz bizarne vajber grupe uklonjen sa funkcije načelnika odeljenja
Printscreen Twitter

Kako se saznaje, u KC Niš danas je održan kolegijum, na kome je jednoglasno odlučeno da dr Bojko Bjelaković bude smenjen sa funkcije.

Kako je "Blicu" rečeno na Medicinskom fakultetu u Nišu, danas je održan sastanak Dekanskog kolegijuma na kojem je odlučeno da se pokrene pravna procedura povodom istupanja prof. dr Bjelakovića. Na pitanje da li se to odnosi na istupanje u grupi gde se preporučuje lečenje ivermektinom, odgovoreno je potvrdno.

 

Podsetimo, dr Bojko Bjelaković bio je jedan od administratora opasne vajber grupe, u kojoj se, između ostalog preporučivalo lečenje simptoma korona virusa lekom ivermektin, koji je u Srbiji registrovan samo za veterinarsko lečenje.

Inače, Dr Bjelaković je i član organizacije "Lekari i roditelji za nauku i etiku" koja na svom sajtu, između ostalog promoviše lek "Ivermektin" za lečenje od korona virusa.

Dr Bjelaković je u okviru ove organizacije član takozvanog "tima pedijatara".

Pored toga, ovaj lekar je i jedan od potpisnika peticije protiv vakcinacije dece vakcinama protiv kovida 19. Podsetimo, u Srbiji je odobrena vakcinacija dece od 12 godina sa pet vakcina protiv korona virusa, a očekuje se da se vakcinacija ovim vakcinama uskoro, po ugledu na zapadne zemlje, odobri i za decu od 5 godina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ovo je..

01.11.2021 18:19

LINČ u doba kovid fašizma, podrška plemenitom doktoru...