Krećete na put automobilom? Evo šta najpre imati na umu
Promo

 

Jedna od najznačajnijih stavki pritom je kvalitet goriva koje sipamo u kola i koje treba da nam obezbedi neometan rad motora i siguran dolazak na lokaciju koju smo izabrali za odmor.

Upravo takav kvalitet pružaju nam naftni derivati NIS-a koji prolaze stroge provere i najsavremenija ispitivanja pre nego što dođu do našeg auta. Počevši od same Rafinerije nafte u Pančevu koja je jedna od najmodernijih u regionu, preko laboratorija koje poseduju najkvalitetniju opremu, do benzinskih stanica gde se gorivo prodaje, kvalitet domaćeg goriva proverava se baš na svakom koraku.

Ispitivanja se sprovode na više lokacija širom zemlje, kako bi se obezbedila pokrivenost cele teritorije Srbije, a poseban akcenat je na sprečavanju degradacije goriva u transportu do benzinskih stanica.

Vrhunski inženjerski kadar najveće domaće naftne kompanije koji na godišnjem nivou obavi više od 180.000 analiza uz pomoć više od 400 akreditovanih ispitnih metoda garancija su da će gorivo koje sipate na NIS Petrol i GAZPROM stanicama biti visokog, neizmenjenog kvaliteta i da ćete do svoje destinacije stići lako i bezbedno. A onda, dugo čekani odmor može bezbrižno da počne.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading