Novi Sindikat EPS-a ubrzano radi: Ne nasedajte na provokacije bivšeg rukovodstva!
Foto: Alo!

Dve glavne teme sastanka bile su zahtev za uvećanje zarada zaposlenih kroz plan poslovanja za 2022. godinu za koje postoje realni osnovi i zahtev za isplatu pozajmice zaposlenima EPS-a koja bi bila realizovana krajem tekuće godine.

Krsmanović je naglasio da će Sindikat radnika „Elektroprivrede Srbije“ biti aktivno uključen u plan poslovanja EPS-a za 2022. godinu. 

− Zadatak novog rukovodstva je da radi aktivno, i ovaj organ radničkog organizovanja u najvećoj energetskoj kompaniji u Srbiji će funkcionisati na najbolji mogući način – poručio je Krsmanović i najavio da će uskoro biti održane sednice Izvršnog odbora i Glavnog odbora Sindikata radnika EPS-a.

On je poručio svim zaposlenima u EPS-u i članovima Sindikata da ne nasedaju na provokacije bivšeg rukovodstva Sindikata, jer Milan Đorđević nema više nikakvu funkciju u Sindikatu EPS-a, i radnici ne treba da mu daju podršku.

− Poručujem svim zaposlenima u EPS-u da ne nasedaju na provokacije bivšeg rukovodstva Sindikata EPS-a. Nema razloga ni za kakav protest, ni za kakvim okupljanjima. Sindikat EPS-a radi punim kapacitetom i o svim našim potezima i aktivnostima javnost će biti blagovremeno obaveštena. Kao deo odgovornog rukovodstva Sindikata, ističem da proces proizvodnje neće biti ugrožen. Apelujem na radnike da se ne okupljaju, jer nema razloga za bilo kakvim protestima i napetostima – rekao je Krsmanović.

– Protesti najavljeni za četvrtak u Baroševcu su nelegitimni. Radnici treba da budu svesni situacije da ne nasedaju na provokacije bivšeg predsednika Sindikata radnika EPSa.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading