PRELEP POTEZ BOŠKOVIH RODITELJA Mališan čeka "zolgensmu" lek, a ovo je njihova poruka narodu (VIDEO)
Instagram

Boškovi roditelji oglasili su se na društvenim mrežama. Boško Gugleta, dečak koji boluje od spinalne mišićne atrofije, još uvek čeka svoju "zolgensmu" i trudi se da samostalno diše, a roditelji daju sve od sebe da mu pomognu kako bi se njegovo stanje poboljšalo.

Boškovi roditelji pre svega su zahvalili ljudima na nesebičnoj pomoći malom Bošku, a potom i obavestili javnost da su pozajmice vratili. Dalje su se osvrnuli i na Boškovo stanje. Kako kažu, mali Boškić redovno trenira i još uvek čeka svoju terapiju.

- Dragi naši, U trenutku kad je Bošku novac bio najpotrebniji, bilo je dosta drugih korisnika Fondacije "Budi human" koji su nam priskočili u pomoć tako što su deo novca koji su oni skupili za svoje lečenje preusmerili na Boška.

Još jednom želimo da im se zahvalimo na gestu. Taj gest smo istog trenutka shvatili kao pozajmicu, i sad, posle dva meseca, uspeli smo da pozajmice vratimo. Ogromno hvala još jednom svima!

Kada je reč o Boškiću, on vredno trenira svaki dan - tri puta dnevno, po sat-dva samostalnog disanja. Strpljivo čekamo terapiju i raduje nas da Bole napreduje sitnim koracima svaki dan.

Takođe, na snimku koji je postavljen smenjuju se fotografije dece kojoj je potrebna pomoć, uz dirljivu poruku:

- Svim ovim divnim ljudima, od srca HVALA! Boško vam želi da vaš put ka ozdravljenju bude što kraći, da ostanete tako hrabri i da sreća zameni svaku bol.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading