"Borba" u poseti gradu baroka i vina
Borba

Prva stanica posete bila je Kulturni centar ovog grada i tom prilikom potpisan je Sporazum o poslovnoj saradnji sa ovom ustanovom kulture, kojoj je „Borba“ donirala 50 naslova izdanja „Večernjih novosti“.

Direktor KC Vršac, Davor Stojković zahvalio se na donaciji i istakao da će knjige poslužiti kao povod za otvaranje nove biblioteke Kulturnog centra.

- Drago mi je da danas postoji časopis koji se bavi isključivo temama iz kulture, i nadam se da ćemo zajedno sa „Borbom“ ubuduće sarađivati i uraditi zajedničku izložbu, rekao je Stojković.

Članovi redakcije nisu propustili priliku i da se uvere da je grad Vršac poznat po vinogradima i dobrim vinima, posetivši jednu od vinarija ovoga grada,a nakon toga na trgu Svetog Teodora Vršačkog građanima je podeljeno više stotina primeraka novog broja časopisa „Borba“, čije strane krasi upravo i reportaža o jednom od najlepših banatskih gradova.

Neizostavan deo posete bio je obilazak Šahovskog kluba „Bora Kostić“, koji uskoro obeležava vek postojanja, a više o samom radu kluba ekipu „Borbe“ upoznao je Boban Bogosavljević, vršački velemajstor.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading