STUB KULTURE Direktor "Borbe" Andrija Jorgić dobitnik nagrade Beogradski pobednik 2021
Alo

Voditeljski par, Kristina Madić i Miša Ćirić, uručivali su nagrade pojedincima i organizacijama, koji su ostvarili natprosečne rezultate.Nagrada Beogradski pobednik pruža priliku da se pokažu dostignuća poslovanja i da se odmeri uspeh u odnosu na konkurenciju.

Andrija Jorgić, direktor “Borbe”, dobitnik je ovog priznanja treći put za redom, a nagrada mu je dodeljena u konkurenciji Štampani mediji i čuvar kulturne baštine.

- Velika je čast dobiti ovo priznanje baš na današnji dan, dan kada je oslobođen Beograd, jer upravo  nakon oslobođenja je odštampan prvi list “Borbe” na ćirilici. Tadašnja “Borba” bila je stub borbe protiv fašizma, a današnja “Borba” je stub borbe za kulturu, izjavio je Jorgić.

Neki od dobitnika ovogodišnjeg Beogradskog pobednika su i: Voja Brajović, Milica Milša, Jelica Sretenović, Danica Maksimović, Nela Mihailović, Milenko Pavlov, Iva Štrljić, Žarko Jokanović, , grupa Neverne bebe, Igor Starović, Milena Sekulić Odalović, Lea Kiš, Belgrade Pass, Ljiljana Jovančević , pijanistkinja Andrijana D. Rokvić i mnoge druge ugledne ličnosti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading