SUBOTIČANKA DALA 10.000 EVRA ZA SILIKONE I LIPOSUKCIJU Uzeli su joj novac i nestali, a kada je advokat podneo tužbu usledio je šok!
Foto: Shutterstock

Kako tvrdi V.V. (42) iz Subotice doktor je nije operisao, već je odlagao operaciju, a kad je tražila da joj vrati novac, rekao mi je da mora da čeka, pa ga je tužila i otkrila da je protiv njega pokrenuto još 30 tužbi i da ima velika dugovanja.

- Muž mi je tu kliniku preporučio zbog toga što se jedna prijateljica tamo operisala, stavila je silikone u grudi i bila je zadovoljna. Dugo sam se premišljala i odlučila da se operišem kod njih. Čula sam da tu dolazi doktor iz Brazila koji operiše, pomaže hirurzima i, kako bi se reklo, ispravlja greške nekih hirurga - tvrdi V. V. i dodaje:

- Htela sam da stavim silikone u grudi, odnosno da izvadim stare implantate, koje imam već 15 godina, stavim nove i manje, da zategnem kožu, kao i da uradim liposukciju. Prvi dolazak na kliniku mi je već bio čudan s obzirom na to da je to specijalna bolnica - tamo je bila samo jedna sestra, nigde nikog. Dobila sam informaciju da doktor D. S. ne radi operacije, već lekar koji dolazi iz Brazila.

V.V. objašnjava da je prvi put u kliniku došla u decembru prošle godine i nakon toga se predomislila, odustala je. Ali je u januaru 2021. ipak odlučila da se tamo operiše.

Došla sam sa suprugom, primio me i pregledao pomenuti doktor. Opet mi je bilo čudno kako na klinici nema nijedne reklame, pa sam za to i pitala. Dobila odgovor od doktora: "Meni ne treba reklama." Rekao nam je da operaciju moram da platim unapred jer se dešavalo da neki pacijenti zakažu operacije, lekar iz Brazila dođe i oni se ne pojave. Suprug i ja smo pristali misleći da kad potpišemo priznanicu s pečatom, ništa ne može da krene po zlu - priča sagovornica:

- Potpisala sam priznanicu s pečatom 25. januara i dala 10.000 evra. Trebalo je da zakažem termin za operaciju upravo zbog dolaska tog doktora iz Brazila, ali tri puta su mi otkazivali zakazani termin. Prvi put je razlog bio to što je doktorova sestričina bila zaražena koronom, drugi put je navodno lekar iz Brazila bio zaražen virusom, a treći put je i dr D. S. zaražen. Nakon trećeg puta sam odlučila da javim doktoru da ne želim tu da se operišem i da hoću da mi vrati pare.

Ona navodi i da se sve to vreme telefonom čula s dr D. S. i da je redovno odgovarao na pozive i poruke.

- Kad sam rekla da želim da mi vrati novac, kazao mi je da ne može to tako zato što je novac već poslao lekaru u Brazil, da on onda odatle treba da vrati pare preko ambasade i da budem strpljiva. Vreme je prolazilo, novac mi nije vraćen. Angažovala sam advokata, koji se čuo s doktorom i tražio da mi vrati novac. Advokat je proverio poslovanje bolnice te je video da je u blokadi na iznos preko 5,5 miliona dinara i da ima više od 30 sudskih izvršnih predmeta s velikim dugovanjima. Bolnica je bila u stečaju. Zbog svega toga sam shvatila da sam prevarena i pokrenula sam tužbu protiv dr D. S. - kaže V.V. i dodaje da joj se od tada doktor više ne javlja na telefon.

Doktor se ne javlja

Klinika nema svoj sajt, već Fejsbuk i Instagram nalog. Na istaknute brojeve telefona niko se nije javljao, poslali smo i pitanja na mejl, kao i poruku na društvene mreže. Doktor D. S. se na broj telefona na koji se ranije javljao V.V. medijima se nije javio.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pera Detlic

21.10.2021 10:39

Prevaranata ima gde god hoces moja supruga je radila uvecanje usana i korekciju nosa na nano klinici sve je proslo kako treba.