ŠOK KOD JOVANE JEREMIĆ! TRI PUTA JE DOVODIO DETE KOD NESTOROVIĆA Svaki put me je vratio kući i rekao: Idi bre ti i leči se!
Foto: Printscreen

Branimir Nestorović je gostovanje započeo savetima da jutro svim ljudima treba početi lepo, bez ružnih vesti.

- Popijte jednu rakijicu, pustite neku muziku. Treba širiti pozitivnu energiju, postoji stari eksperiment koji je postavio jedan od prvih lekara u 12 veku. On je jedan kavez sa jagnjetom postavio tako da jagnje po čitav dan gleda u vuka, i jagnje je preminulo od stresa - rekao je Nestorović.

ŠOK KOD JOVANE JEREMIĆ! TRI PUTA JE DOVODIO DETE KOD NESTOROVIĆA Svaki put me je vratio kući i rekao: Idi bre ti i leči se!

Foto: Printscreen

 

Doktor je dodao da sve pokreće mozak, da će nas on uništiti ili nam doneti blagostanje.

Voditeljka Jovana Jeremić se nakon razgovora sa doktorom Nestorovićem obratila i drugom gostu, Saši Boraviću.

- Mi nemamo narodnog lekara, koji sagledava ličnost pacijenta. Znate šta, ja sam svog sina tri puta vodio kod doktora Nestorovića i on mi je svaki put rekao da ja odem na lečenje. U suštini je bio pravu. Mi nemamo nikoga ko leči dušu, nema onog ko može da nam leči decu na kvalitetan nači, ne samo medicinski, već da sagleda njegovu ličnost, njegove roditelje... Sve ukupno! Molim sada sve da me ne zovu i ne pokušavaju da preko mene zakažu kod doktora Nestorovića - zaključio je Saša Boravić.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dragon Petrovic

16.10.2021 14:45

Pametan covek Doktor Nestorovic sto je vracap budaletinu kuci. Jel ya osoba je nekulturna I nevaspitana. Svaka cast za Doktora Nestorovica

Dragana Petrovic

16.10.2021 14:48

Bravo Doktore svaka vam cast pametan potez