Ministarka Irena Vujović počasna građanka Trstenika
MINISTARSTVO ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

Priznanje je dodeljeno u sklopu svečanosti povodom obeležavanja Dana oslobođenja Trstenika i Dana opštine. Ministarka Vujović je zahvalila predsednici opštine Mileni Turk i svim građanima, ističući da je velika čast biti počasna građanka opštine divnih ljudi i vrednih domaćina. 

Ministarka Irena Vujović počasna građanka Trstenika

MINISTARSTVO ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

 

 

- Ponosna sam što je, nakon svih uspeha na ekonomskom planu koje smo prethodnih godina postigli, pored fabrika i novih radnih mesta, novih puteva, pruga, škola, vrtića i zdravstvenih objekata, sada izgradnja zelene infrastrukture visoko na lestivici prioriteta. Vlada Srbije i Ministarstvo koje vodim ulažu značajna sredstva u zelene projekte u Trsteniku. Uložili smo u sanaciju i rekultivaciju deponije u Osaonici, ali i u druge projekte koji će doprineti lepšem i kvalitetnijem životu u ovoj opštini. Raduje me što u opštinskom rukovodstvu imamo pouzdane partnere i što zajedno rešavamo probleme kojima se niko pre nas nije bavio – rekla je Vujović.

Vujović je poručila da će Ministarstvo nastaviti da sprovodi zelene projekte koji će građanima omogućiti zdraviju životnu sredinu kakvu i zaslužuju.

- Naši preci su se borili za slobodu u kojoj danas živimo, a naš zadatak je da budućim naraštajima obezbedimo čistiju budućnost. Brigom o svojoj okolini pokazujemo ljubav prema svojoj zemlji, a ulaganje u tu oblast naš je zalog za budućnost. Zato ću se truditi da poverenje koje ste mi ovim priznanjem ukazali, opravdam predanim radom i rezultatima, a sigurna sam da zajedno možemo da uradimo velike i značajne stvari za dobrobit građana Trstenika – poručila je Vujović.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading