SERGEJU JE HITNO POTREBNA POMOĆ Skuplja se novac za lečenje mališana koji boluje od teške bolesti
Alo

Molba za pomoć našem drugaru Sergeju da skupi novac za lečenje, kako bi što pre pobedio bolest i ozdravio i vratio se u svoju školu. – zaposleni i učenici Osnovne škole „Jelena Ćetković“, Beograd.

Zaposleni i učenici Osnovne škole „Jelena Ćetković“ žele da se priključe akciji prikupljanja novca za obolelog učenika Sergeja Milićevića. Kako su naše mogućnosti ograničene, prinuđeni smo da vam se obratimo i zamolimo vas za pomoć.

Našem drugaru Sergeju je HITNO POTREBNA POMOĆ!

SERGEJU JE HITNO POTREBNA POMOĆ Skuplja se novac za lečenje mališana koji boluje od teške bolesti

Alo

 

Sergej je rođen 2011. godine i boluje od tumora na mozgu. Prethodnih deset godina lečio se na klinici Acibadem u Instanbulu. Imao je brojne intervencije: hemoterapiju, zračenje i tri operacije. Ove godine je došlo do recidiva bolesti i potrebe za ponovnom hitnom hiruškom intervencijom. Takođe, kao nastavak lečenja, neophodna je hemoterapija u tabletama koju je utvrdila molekularna analiza uzorka tumora. Na mesečnom nivou lekovi koštaju 4200 eura. Planirana terapija je višemesečna.

U julu ove godine Sergej i njegovi roditelji su otputovali u Istanbul na kontrolni pregled, ali, da zlo bude veće, razboleli su se koronom, KOJU OTAC, NAŽALOST, NIJE PREŽIVEO.

Naš drugar Sergej je ostao bez svog tate.

Novac koji je porodica prikupljala za Sergejevo lečenje preusmeren je na troškove lečenja Sergejevog oca, Saše.

Sergejeva mama, Jasna, je diplomirani arhitekta, ali nažalost je nezaposlena jer zbog brige o mlađem detetu nije u mogućnosti da radi. Stariji sin je učenik četvrtog razreda Pete beogradske gimnazije, a bivši đak naše škole.

Situacija u ovoj porodici je dramatična; zato u ime učenika i nastavnika apelujemo za pomoć jer želimo da osmeh još dugo igra na licima dečaka porodice Milićević, Rastka i Sergeja.

Molimo Vas da nam pomognete da svi zajedno učinimo DOBRO DELO, i svi zajedno budemo ponosni što smo bili deo ove akcije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading