KO JE BIO VLADIMIR MARJANOVIĆ? Plašio se da ih sve ne pohapse, sumnjalo se da je mrtvu snaju bacio u kanal, sina drogirao
Alo

 

 

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, mogao je biti jedan od osumničenih.

Podsetimo, kako je Alo! ranije pisao sumnjalo se da njegov zadatak  bio da se „otarasi” tela, a to svakako nije mogao da učini jedan čovek. 

- On je verovatno imao ulogu „čistača” u slučaju „Marjanović“. Postoji mogućnost da Vladimir nije ni video ko je ubio Jelenu, ali da je učestvovao u skidanju tragova i bacanju tela. Ako se podsetimo da je Jeleni skinut lak sa noktiju, da su joj ruke potapane u varikinu, da je sve očišćeno tim abrazivnim sredstvom, jasno je da to nije mogla jedna osoba - objašnjava sagovornik.

Ono što su inspektori pokušali da izvuku od Vladimira jeste zbog čega se trudio da ima solidnu komunikaciju sa medijima, u kojima je pričao sve najlepše o svojoj ubijenoj snaji, uvek provlačeći tezu da porodica, a pre svega Zoran, „mnogo trpi i pati”.

Podsećanja radi, tokom jučerašnjeg dana su isplivale informacije o svedočenju veštaka koji su radili analizu blata koje je nađeno na nogavicama Marjanovićevih pantalona.

Na suđenju muzičkom producentu Zoranu Marjanoviću, optuženom da je aprila 2016. godine ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović (33), svedočiće veštaci koji su radili analizu blata koje je nađeno na nogavicama Marjanovićevih pantalona, a koje odgovara zemlji na mestu ubistva.

KO JE BIO VLADIMIR MARJANOVIĆ? Plašio se da ih sve ne pohapse, sumnjalo se da je mrtvu snaju bacio u kanal, sina drogirao

Tanjug

 

Marjanovićeva odbrana, koju čine četvorica poznatih advokata, uz stručne savetnike oblasti, na pretresima zakazanim za početak novembra dobiće priliku da veštacima koji su analizirali tragove postavljaju pitanja.

- Pretpostavka je da će se držati svog nalaza i mišljenja. Naše je da pitamo kada je uzimano blato, gde je uzimano, kako je uzimano, kakav je sastav blata… – kaže za Objektiv jedan od branilaca, advokat Aleksandar Zarić.

Prema njegovim rečima, od toga šta će reći veštaci koje je, podsetimo, angažovalo Više javno tužilaštvo u Beogradu, zavisi nastavak procesa.

- Videćemo – kratko je rekao Zarić, ne želeći da ulazi u pojedinosti.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Maks

04.10.2021 12:43

Ostavite porodicu i potražite pravog ubicu, dosta je više.