Isparavanje prostate Tuliјum laserom 200 vati - evolucija u hirurgiji prostate
Shutterstock

Polovina muškaraca starijih od 50 godina zabrinuto primećuje da se njihova svakodnevna pažnja sve više svodi na mokrenje.

Ne samo tokom dana nego i noću. Otežano mokrenje, sa čestim nagonima ili slabim mlazom, rezultat je uvećanja prostate.

Sve je više muškaraca dobro informisanih o ovoj temi, a malo je onih koji poteškoće u uriniranju prihvataju kao normalnu pojavu svog doba. Većina zna da: ukoliko se pojave problemi s mokrenjem, muškarac treba da poseti urologa. A ukoliko dođe do operacije - laserska hirurgija prostate je najmanje traumatična, a istovremeno daje najbolje rezultate.

Laserska operacija se preporučuje onda kada lečenje lekovima nema više efekta i nalaže se hirurško lečenje. Danas je laserski zrak zamenio potrebu za skalpelom, hirurškim rezovima i šavovima. Medicina je razvila brojne laserske sisteme koji beskompromisno rešavaju problem uvećane prostate. Među njima poslednja reč tehnologije je Tulijum laser 200 vati - on objedinjuje sve prednosti prethodnih generacija lasera, nadograđuje ih, te su zbog toga i njegovi rezultati nenadmašni. Sada dostupno i našim muškarcima – kod specijalista u Laser Medu Beograd.

Isparavanje prostate Tuliјum laserom 200 vati - evolucija u hirurgiji prostate

Promo

 

Tulijum laser odlikuje:

Najveća preciznost - samo 0,2 mm prodiranja u tkivo prostate. Trenutno ne postoji drugi laser koji je bezopasniji po okolna tkiva i koji je precizniji u emitovanju laserske energije.
Maksimalna snaga – 200 vati, što omogućava rad sa svim obimima žlezde.
Jednim postupkom može se istovremeno ispariti prostata i razbiti kamen u uretri.

Za muškarca sa uvećanom prostatom to znači – beskrvna operacija, jednodnevni boravak u bolnici i momentalno obnavljanje normalnog mokrenja sa jakim i bistrim mlazom.

U LASER MEDu PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima, merenje rezidualnog urina, tumorski marker PSA.

LASER MED - 4 filijale u Bugarskoj i Srbiji, prvoklasna tehnika i 11-godišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357  

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading