Dunav osiguranje – siguran partner poljoprivrede
Foto: Alo.rs

„Ovde smo da našim osiguranicima ukažemo na važnost osiguranja poljoprivrede i brojnih rizika koji je prate, posebno imajući u vidu vremenske nepogode i klimatske promene, kojih je iz godine u godinu sve više“, istakla je Ivana Soković, predsednica Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“ prilikom otvaranja Sajma.

Štand Kompanije „Dunav osiguranje“ tom prilikom posetila je i delegacija republičke i pokrajinske vlade, te je u ovom susretu istaknuta podrška Kompanije kako građanima Srbije i poljoprivrednim proizvođačima, tako i državnim institucijama naše zemlje:

„Vlada Republike Srbije i Ministarstvo poljoprivrede, iz godine u godinu povećavaju subvencije za osiguranje. Minimalne subvencije su 40 odsto, a u okruzima gde su veoma česte vremenske nepogode, subvencije su čak do 70%, i to je nešto što bi građani trebalo da iskoriste“, dodala je Soković.

Na ovogodišnjem Sajmu, prikazana je dugogodišnja saradnja Kompanije „Dunav osiguranje“ sa Bankom „Poštanska štedionica“ kroz partnerstvo dve državne kompanije, koje je iz godine u godinu na sve višem nivou.

Kako je istakao Bojan Kekić, predsednik IO, Banka „Poštanska štedionica“, odnedavno i najveća banka u vlasništvu države Srbije posebnu pažnju posvećuje agraru i poljoprivredi.  Svoju ponudu na Sajmu poljoprivrede tradicionalno predstavljaju sa „Dunav osiguranjem“, dajući na taj način doprinos nacionalnim programima razvoja sela i poljoprivrede.

U sredu, 22. septembra, u Kongresnom centru Sajma (sale 5 i 6), s početkom u 11 časova, Kompanija „Dunav osiguranje“ će održati konferenciju „Vreme je za sigurnu poljoprivredu“, gde će predstavnici struke i državnih institucija govoriti o trendovima i rizicima u poljoprivrednoj proizvodnji. Na to besplatno predavanje mogu doći svi zainteresovani i učestvovati na konferenciji. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading