DRAMA SA SREĆNIM KRAJEM Sprečio samoubistvo devojčice u Novom Sadu
Youtube/Printscreen

Opisujući petominitnu dramu na mostu, hrabri policajac Stefanović, veli da smatra da nije učinio ništa što ne bi i njegove druge kolege da su se našle u takvoj situaciji. Ističe, da je ipak, najvažnije da je spašen ljudski život.

- Vraćajući se iz suda gde sam bio službeno, preko radio veze sam čuo da je neko od građana prijavio da mlađa ženska osoba namerava da skoči sa Mosta slobode – kazuje nam Stefanović šta se dešavalo oko 13.30 časova. - Odmah sam se uputio tamo, jer sam bio u blizini.

Maloletnici, koja je prešla ogradu mosta, stotinak metara od ulaska u tunel prema Sremskoj Kamenici je obazrivo prišao i započeo razgovor sa njom, ali je ona odbijala svaki razgovor, govoreći mu da mu ne prilazi. U blizini, na mostu su se u tom trenutku zatekla i dvojica Stefanovićevih kolega iz Sremske Mitrovice, koji su mu pritekli u pomoć.

- Nastavio sam da je molim da mi dozvoli da joj priđem, čak sam skinuo i opasač – prepričava nam Stefanović, dramatične i napete trenutke sa mosta. - Srećom, pristala je, i tada smo je kolega iz Sremske Mitrovice i ja uhvatili i spustili na bezbedno. Kazala je da je odličan đak, iz funkcionalne porodice i da nema razlog zbog čega se odlučila na taj korak.

O onome što se dešavalo na Mostu slobode, odmah je obaveštena i Služba hitne pomoći, koja je maloletnicu prevezla u bolnicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading