20 posto popusta na osiguranje poljoprivredne mehanizacije
Generali

Na štandu Generali Osiguranja Srbija, koji se nalazi u Auli Novosadskog sajma, posetioci će moći da se upoznaju sa proizvodima osiguranja poljoprivrede, životinja, mehanizacije i domaćinstva, i sa ostalim proizvodima kojima mogu finansijski zaštiti sebe, svoju porodicu i proizvodnju.

Povodom ovogodišnjeg sponzorstva, članica Izvršnog odbora Nataša Marjanović je izjavila: „Generali Osiguranje Srbija je desetu godinu za redom strateški partner Novosadskog sajma i generalni sponzor  sajma poljoprivrede. Ovim partnerstvom želimo da istaknemo značaj poljoprivredne proizvodnje na ukupni rast privrede i ulogu koju osiguranje ima u njenom razvoju. Mi imamo raznovrsnu ponuda usluga i proizvoda koji potvrđuju našu spremnost i sposobnost da poljoprivrednim proizvođačima pružimo punu podršku u zaštiti proizvodnje ali im i ponudimo različita preventivna rešenja“, rekla je Marjanović i dodala: “Sajam je izuzetno značajan za povezivanje i razmenu iskustava državnih institucija, proizvođača, prehrambene industrije, osiguravajućih kompanija i banaka i zbog toga verujem da će i ovaj septembarski sajam imati dosta izlagača. Imajući u vidu sezonalnost poljoprivredne proizvodnje, za ovu sajamsku manifestaciju, mi smo za naše klijente pripremili poseban popust od 20% na osiguranje poljoprivredne mehanizacije.“

Generali Osiguranje Srbija veoma dobro razume potrebe poljoprivrednika i njihovu težnju da ishod svoje proizvodnje učine izvesnijim i zato nudi različite vidove osiguravajućih pokrića, bilo da se radi o individualnim poljoprivrednim proizvođačima, organizatorima poljoprivredne proizvodnje ili velikim kompanijama.

Kako bi obezbedilo brzu obradu i isplatu odštetnih zahteva, kompanija ima aplikaciju za procenu šteta, koja omogućava mapiranje svih oštećenih parcela. Zahvaljujući ovoj aplikaciji, podaci i slike sa lica mesta automatski se čuvaju i šalju na obradu, a potom i na isplatu.

Generali Osiguranje Srbija svake sezone nastoji da poboljša uslugu i bude prvi izbor poljoprivrednika, uvođenjem inovacija i poboljšanjem usluga. Prioritet kompanije je da uvek bude na raspolaganju klijentima, da na teren izađe brzo, da dobro i pošteno proceni štetu i da je brzo isplati.

Komentari (0)

Loading