DRAMA NA KRFU Beograđanki pozlilo, doktori digli mornaricu da je spasu!
EPA

Prava drama se odigrala na grčkom ostrvu Krf kada je devojci (26) iz Beograda naglo pozlilo a doktori iz Grčke su preduzeli neverovatne mere da spasu ovu mladu ženu.

U postu koji je objavljen u grupi Grčka Info javila se jedna naša sugrađanka koja je želela javno da se zahvali lekarima na neverovatnoj požrtvovanosti koja je na kraju neobičnoj drami obezbedila srećan kraj.

"Ovim putem želim da se zahvalim doktorima i svim drugima koji su ćerku naših prijatelja spasili. Devojka 26 godina letovala je na Krfu i posle pet dana dobila stomačni virus, koji nije prolazio i koji se iskomplikovao i prešao u nešto još uvek se ne zna šta. Doktori sa Krfa su organizovali mornaricu i devojku prebacili u Igumenicu gde ju je sačekao sanitet za prevoz do Janjine, Univerzitetske bolnice. Preduzeli su sve i spasili našu dragu devojčicu. Hvala vam dragi prijetelji i braćo Grci", napisala je zahvalna žena i izazvala lavinu pozitivnih komentara, a javili su se i ljudi sa sličnim iskustvima.

"Dečak je prvi put skočio u more - i polomio kičmu"

"Grčki lekari su pre dosta godina jednom mom gostu, mladom momku sasvim, koji je po samom dolasku u letovalište skočio sa mola i polomio kičmu. Da nije bilo hirurga u solunskoj bolnici i njegovog ličnog angažovanja, posvećenosti, rizikovanja mnogo čega, momak bi 99% ostao paralisan od glave naniže. Ali je lekar učinio čudo, rizikovao bogami i karijeru, i operacijom ga spasao tj spasao ga totalne paralize. Ne iznosim više detalja iz više razloga. Ali njemu Bog samo dobro neka donese", napisao je jedan Nemanja.

"Mom sinu je pre tri godine puklo slepo crevo dok smo bili u Grčkoj na letovanju ,imam samo reči hvale i za doktore i za medicinske sestre", podelila je Bojana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading